To je to što me zanima!

Eduardo Da Silva: Nisam prodao intervju HTV-u!

Eduardo da Silva opovrgnuo je informaciju da je zaobišao hrvatske novinare u Londonu i ekskluzivno prodao svoje vrijeme HTV-u
Vidi originalni članak

Ja nemam pojma o čemu je riječ. Nisam niti znao da hrvatskih novinara ima na stadionu. Radio sam sve po napucima ljudi zaduženih za odnose s javnošću u Arsenalu. Oni su me tražili ekskluzivnu izjavu za Arsenalovu televiziju, nakon čega su me zamolili da sve to ponovim u mikrofon na hrvatskom. Na diktafon je moje hrvatske izjave osobno snimala glasnogovornica Arsenala, objašnjava Eduardo razloge mimoilaženja s hrvatskim novinarima pristiglima na njegov povratnički nastup, u pobjedi Arsenalovih rezervi nad Portsmouthovima (2-0).
- Iz kluba me nakon toga nisu pustili natrag prema tribinama, već su mi istog trenutka organizirali prijevoz sa stadiona. Htjeli su me zaštiti jer su znali da će me čekati velik broj engleskih novinara.
Kad je u pitanju navodni ekskluzivni intervju koji je prodao HTV-u za veliki novac, Dudu naglašava:
- Doista ne znam ništa o tome. Uopće nemam informaciju da su s HTV-a tražili intervju, kamoli da su ponudili novac.
Kad je u pitanju ozljeda zadnje lože zadobivena u prvoj odigranoj utakmici nakon deset mjeseci, Eduardo je optimističan.
- Nije ništa ozbiljno. Ne treniram i pohađam terapije, ali počet ću normalno trenirati već za koji dan - izjavio je napadač Arsenala za Totalsport.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jUra0510 19.12.2008.

    ma Dudu trebao si milijune uzeti od HTV-a. koliko oni na nama zarađuju na TV pretplati a program nikakav, sve same gluposti.

  • vinine 19.12.2008.

    ma to su ni strpali sebi u džep i rekli naplatija nam

  • user_26208 18.12.2008.

    Ciganluk nasih novinara,ovo nema ni u pi...i materini,stoka,Dudu prodo interviju,pa vi bi prodali mater svoju,da napisete neku glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare