To je to što me zanima!

Eduardo da Silva od prve minute na mjestu nesreće?

Vjerojatni izostanak Danca Nicklasa Bendtnera u subotnjoj utakmici protiv Birminghama trebao bi otvoriti vrata Eduardu da Silvi u momčadi Topnika
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Eduardo da Silva u subotu bi od prve minute mogao zaigrati na mjestu nesreće. Arsenal gostuje kod Birminghama, a Danac Nicklas Bendtner je ozlijeđen. Piše to Sport.co.uk koji donosi izjavu Bendtnera koji je u posljednih pet prvenstvenih utakmica za "topnike" postigao tri gola i za još tri asistirao.
- Iščašio sam gležanj i već na poluvremenu bio siguran da neću moći odraditi cijelu utakmicu (izašao u 58., op.a.). Nadam se da ću tijekom četvrtka i petka moći trenirati s ostatkom momčadi kako bih se spremio za subotnji ogled, no sumnjam u takav ishod. Na svakodnevnim sam terapijama i do sada se nisam priključio treninzima - veli Bendtner.
"Hrvatski nogometni reprezentativac nije pronašao svoje mjesto u početnoj momčadi Arsenala od siječanjske 4-2 pobjede protiv Boltona, te se i dalje trudi vratiti formu koja ga je gurala u uski krug 'najubojitijih' napadača u Engleskoj prije no što se ozlijedio", piše internetska stranica.
Podsjetimo, upravo na utakmici protiv Birminghama, u veljači 2008. godine, Eduardu je nogu slomio branič Martin Taylor. Zaigra li od prve minuta u nadolazećem srazu na St. Andrewsu, hrvatski napadač mogao bi biti posebno inspiriran...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svirac26 25.03.2010.

    jajcanin, da, sad sam vidio, nisam znao da je otišao iz Birminghama...jbg :)

  • jajcanin 25.03.2010.

    svirac taylor igra u Watfordu koliko me pamćenje sjeća...

  • cazg 25.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare