To je to što me zanima!

Eduardo Da Silva ostavio štake i već počeo trčati!

Oporavak odlično napreduje, Dudu bi se mogao vratiti na teren puno brže nego što se itko nadao, rekao je liječnik brazilske reprezentacije Runcas
Vidi originalni članak

Eduardo se munjevito oporavlja, brazilski liječnici su zadivljeni, a Dudu bi mogao zaigrati čak i prije rujna. Zbog toga je nazvao vjenčanoga kuma Etta i sav ushićen mu se pohvalio:
- Evo me, upravo sam počeo i trčkarati - presretan je bio Dudu.
Najbolji hrvatski napadač proteklih godina oporavlja se bolje od svih očekivanja.
“Jučer” je bio na štakama, a danas već trči. Priznao je to i liječnik brazilske nogometne reprezentacije Jose Luiz Runcas:
- Ide odlično. Mogao bi na teren i prije nego što smo mislili.
Eduardo je još u Rio de Janeiru, ide na terapije, a njegovom ozdravljenju vesele se svi navijači u Brazilu, gdje je nakon prelaska u londonski Arsenal postao velika zvijezda.
U Brazilu se, uz kontrolu vrhunskih liječnika, Eduardo oporavlja uz svoju obitelj i prijatelje, a kako stvari stoje, na pravom je putu da se i prije rujna vrati na travnjak.
- Vrlo sam iznenađen time kako se oporavljam - rekao je Dudu prijateljima u Brazilu.

ŠTAKE SU ZA EDUARDA PROŠLOST

Eduardo je nastradao 23. veljače u utakmici Arsenala i Birminghama. Na njega je krvnički nasrnuo branič Birminghama Martin Taylor i slomio mu fibulu na nozi. Zbog teškog otvorenog prijeloma hitno su ga operirali, a prve su prognoze govorile da ove godine više neće zaigrati. U prvoj fazi oporavka prognoza se svela na osam mjeseci stanke, ali s obzirom na iznenađujuće uspješan tijek oporavka, sjajni će hrvatski napadač, čini se, na teren i prije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • torcida_9 04.06.2008.

    ajde vala bogu sada ce opet hrvatska bit prava

  • Teutonic031 28.05.2008.

    Trči a????Biliću mjenjaj popis igrača....Eduardo mora ići.Da bar. :)

  • mare_1996 28.05.2008.

    kak mi je drago za njega!e presretna sam!da bar može na euru igrat!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare