To je to što me zanima!

Eduardo dobio sedmicu u Mirroru i šesticu u Sunu

Uz golmana Fabianskog i strijelca Thea Walcotta, hrvatski je napadač najbolje ocijenjeni Arsenalov igrač nakon londonskog derbija s Tottenhamom
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva još je jedanput opravdao povjerenje trenera Arsenala Arsenea Wengera, a zbog asistencije za izjednačujući gol u dvoboju s Tottenhamom u engleskom dnevnom listu Mirror nagradili su ga sedmicom. Uz njega, sedmicu su dobili samo još golman Fabianski i strijelac Walcott. Malo stroži bio je tabloid The Sun, čiji je novinar Eduardovu igru ocijenio solidnom šesticom, a sedmicu je dobio samo Fabianski. U oba lista epitetom igrača utakmice i visokom devetkom nagradili su napadača Tottenhama Dimitra Berbatova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sramotadržave 11.01.2008.

    Puste milijune kuna za bezvezne zgrade i stadione iz gradskog proračuna, a odjel za rizične trudnoće mora novac nabavljati od građana RH???? SRAMOTA! Zar je moguće da je netko na popisu gradskog proračuna vidio bolnicu i vidio stadion i odlučio da je stadion važniji??? Da bolnica mora skupljati novac za sanitarne čvorove za trudnice \"po cesti\", a u gradskoj upravi 4 sata raspravljaju hoće li dat 2 ili 4 milijuna za ukrašavanje Dinamovog stadiona????? Akcija Petrova trudionica je sramota i trebali bi je bojkotirati. Novac smo već donirali kroz poreze i prireze, na državi je da taj naš novac dade bolnici, a ne kupuje mercedese i satove! BOJKOT ! NEMOJTE DONIRATI NITI LIPE!

  • Arsenalgirl 10.01.2008.

    Samo naprijed, Dudu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare