To je to što me zanima!

Eduardo: Englezi nas se trebaju bojati, imamo Rebića i Pašalića

Zadnjih nekoliko godina Englezi su se uvijek mučili s Hrvatskom, a iako se nekolicina Hrvata umirovila od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, to je i dalje kvalitetna momčad, kaže Dudu
Vidi originalni članak

Bivši napadač Dinama i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva smatra kako će Hrvatska proći skupinu na nadolazećem Europskom prvenstvu, kao i Englezi.

Ipak, za Sky Sports rekao je kako smatra da se Englezi trebaju bojati hrvatskog veznog reda, a i napadača:

POGLEDAJTE VIDEO: Eduardo da Silva, šaptač psima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hrvatska napreduje svake godine i igraju jako dobro kad dođu na velika natjecanja. Zadnjih nekoliko godina Englezi su se uvijek mučili s Hrvatskom, a iako se nekolicina Hrvata umirovila od reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, to je i dalje kvalitetna momčad. Tu je, naravno, Luka Modrić, Ivan Perišić je isto hrvatska legenda, a Mateo Kovačić počinje igrati sve bolje za reprezentaciju - rekao je Dudu pa spomenuo još dvojicu 'vatrenih':

- Mario Pašalić i Ante Rebić! Na njih isto treba paziti... U Hrvatskoj imamo puno igrača koji mogu zagorčati život Engleskoj, ali mislim da će obje momčadi proći skupinu.

Dudu je u Engleskoj igrao za Arsenal te je pružio nekoliko prilično dobrih predstava sve do stravične ozljede noge koju je zadobio 2008. godine nakon mesarskog starta igrača Birminghama Martina Taylora. Ipak, Arsenal već nekoliko godina ne postiže rezultate kao što je u to vrijeme, 'topnici' više ne igraju ni Ligu prvaka, ali Dudu misli da su s novim trenerom Mikelom Artetom na pravome putu:

- Mene su kupili iz Dinama koji je velik klub, ali ja nisam bio skup. Ako danas želiš imati rezultate, teško je to dobiti na taj način. Trebaju investirati u trojicu, četvoricu igrača da se vrate. Ne mogu usporediti Artetu s Wengerom, Wenger je za mene jedini menadžer! Međutim, mislim da je Arteta bio pravi odabir... Mlad je, željan uspjeha i radio je pod Guardiolom koji je najbolji na svijetu - zaključio je Eduardo za Sky Sports.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • arow 04.04.2021.

    @domincus Pa jos uvijek smo viceprvaci svijeta bojao se tko ili ne,ne zaostajemo niti u jednom polju.Sve ce doci na svoje i opet ce nam zaviditi oni koji nas ne vole a neki i cestitati

  • 04.04.2021.

    A najviše Dinama.....evo baš su remi izvukli na Mandine guzove😂😂😂😂😂😂😂😂🎣🎣🎣🐟🐟

  • Mateo730 04.04.2021.

    Nama nikad nisu bile problem jače repke od nas, protiv slabiji mi obično kiksamo. Jednostavno nemamo taj motiv protiv slabijih repki od nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare