To je to što me zanima!

Eduardo i Zdravko Mamić ne pričaju već mjesecima

On najbolje zna zašto mu se ne javljam, kaže Eduardo, koji je prestao kontaktirati s čovjekom koji ga je prodao čim je otišao u Englesku
Vidi originalni članak

Od trenutka selidbe u Englesku, Eduardo i Zdravko Mamić više ne razgovaraju. Brazilac je negdje 'zagubio' telefonski broj izvršnog dopredsjednika i čovjeka koji ga je prodao u Arsenal.
- Došavši u London razgovarao sam s njim. Očito da mu tema razgovora nije bila po volji i od tada mi se nije javio. Nije da nije bio u prilici, dolazio je u Englesku još dva, tri puta, no nije se javio - rekao je Arsenalov napadač.
Mamić je prije nekoliko dana izjavio da mu se Eduardo ne javlja, s čime Brazilac nije bio upoznat.
- Ako tako kaže, neka. On najbolje  zna zašto mu se ne javljam. Neću sad ulaziti u detalje, nema potrebe - završio je Dudu.

'PUKLO' I S LEKOM I BALABANOM
Zdravko Mamić je s nekoliko igrača bio izuzetno blizak, pa nakon njihova odlaska u inozemstvo prestao kontaktirati. Nogometne priče kažu kako je tako bilo nakon što je Boško Balaban završio u Aston Villi, a ni Jerko Leko se nakon odlaska u kijevski Dinamo više nije imao potrebu družiti s 'Maminjom'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Blue Light 04.01.2008.

    u jutarnjem više piše

  • promet 04.01.2008.

    Pa nije Eduardo lud s ovakvim Mamićem imati posla radije se treba malo pritajiti pa kada bude normalan onda tek treba razgovarati.

  • vandersar 04.01.2008.

    Ne bi ni Modrić pričao s Mamićem da se uspio iščupati iz njegovog smrtonosnog zagrljaja...ovako mora još malo pričekati da se riješi i tih okova i postane najbolji veznjak svijeta...a Dudu je ljudina, za razliku od priprostog seljačine koji stoluje u maksimirskim odajama

Komentiraj...
Vidi sve komentare