To je to što me zanima!

Eduardo igrao 68 minuta, remi Newcastlea i Arsenala

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva igrao je 68 minuta, ali nije se previše iskazao. Bio je i sukrivac za izjednačujući gol "svraka"
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala su u zaostaloj utakmici 2. kola Premierlige odigrali s Newcastle Unitedom na St. James Parku bez pobjednika (1-1). Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva igrao je od prve minuta, ali se nije naročito iskazao, a bio je i sukrivac za izjednačujući gol "svraka". Dudua je u 68. minuti zamijenio mladi Danac Bendtner. Arsenal je poveo već u 4. minuti utakmice.Eboue je ubacio loptu s desne strane, a sjajni togoanski napadač Adebayor ju je primirio s prsima, i ''iz prve'' s desetak metara raspalio neobranjiv volej pod gredu Givena.
Newcastle je do izjednačenja stigao 60. minuti. Eduardo je izgubio loptu uz aut crtu, a nakon centrašuta Milnera s desnog krila, lopte se u gužvi dokopao Taylor, i prizemnim udarcem svladao Almuniju. Do kraja su obje momčadi imale još nekoliko prilika.

REMI OSASUNE I SEVILLE, POBJEDE INTERA I ROME
 
U zaostaloj utakmici drugog kola španjolskog prvenstva Osasuna i Sevilla su podijelili bodove. Povela je Osasuna golom češkog reprezentativca Jaroslava Plasila u 19. minuti. Konačan rezultat postavlja Jesus Navas (47.)
Roma i Inter su odrađivali zaostale utakmice 12. kola Serije A i očekivano pobijedili. Roma je bila bolja od Cagliarija 2-0, a dvostruki strijelac je bio Brazilac Taddei (28.', 36.'). Inter je bio uvjerljiv protiv Lazija 3-0. Golove su postigli Ibrahimović (22 - 11m, Maicon (33.') i Suazo (55.').

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare