To je to što me zanima!

Eduardo možda već zaigra protiv Engleza u Zagrebu

Nakon Extre i 90 minuta, britanski The Sun je objavio slike ozlijeđene noge reprezentativca Eduarda da Silve 4 mjeseca nakon teške ozljede
Vidi originalni članak

Eduardo se još nalazi u Brazilu na rehabilitaciji, a vodstvo Arsenala očekuje ga na početku priprema. Dudu je otkrio kako se uskoro vraća u Europu:
- Vratit ću se početkom kolovoza, možda čak krajem srpnja. Liječnici su mi rekli da ću tad biti potpuno oporavljen i da ću moći ponovno zaigrati. Ja se tome također nadam.
Trener Arsene Wenger ozbiljno računa na Dudua od početka sezone, baš kao i Slaven Bilić, koji je nakon poraza od Turske u četvrtfinalu Eura istaknuo kako je Eduardo jako nedostajao Hrvatskoj. Iako je Bilić želio da Dudu dio vremena provede s reprezentacijom u Bad Tatzmannsdorfu, on to nije mogao baš zbog intenzivnih terapija u klinici liječnika brazilske reprezentacije Runca. No dođe li u pravu formu nakon mjesec dana treniranja s Arsenalom, Eduardo možda nastupi 10. rujna u kvalifikacijskoj utakmici za SP protiv Engleske u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • red šejtan 10.07.2008.

    kad smo vidjeli šta mu je se dogodilo ni najveći optimist ne bi reko da će se tako brzo vratiti...svi su mu predviđali jako dug oporavak,ali on se nije predao i išao je sve do kraja i vjerujte mi zaigrat će protiv engleza i zabit će im 2 komada,ako ne i više

  • sasapref 02.07.2008.

    Naravno, Arsenal nije osvojio Premijer ligu i ligu sampiona zato sto je Eduardo bio povredjen. Isto tako Hrvatska nije osvojila EP zato sto on nije bio u njihovim redovima. Ipak je Dudu najbolji igrac kojeg je svet ikada video a sto je najvaznije cistokrvni je Hrvat i naravno ima \"kvalitetu\". Sto neko reche, Venger se samo bavio Eduardom i njegovim oporavkom bas ga bilo briga za svoju ekipu jer kada se Dudu povredio odustao je od PL jer zna da bez najboljeg igraca na svetu ne moze nista osvojiti. Dudu ne samo da je najbolji igrac ikada, vec igra svim srcem za svoju \"rodnu\" crveno-belu shahovnicu - \"najlepsi\" dres koji je svet ikada video. I tako...dok odzvanja \"lijepa nasa\" Eduardo se sav uzbudi i ima osecaj da svojoj \"domovini\" mora vratiti jer je ona mnogo ucinila za njega. Jedan od nacina da vrati svojoj domovini je i taj dok su njegovi \"suigraci\" igrali sa Nemcima i Poljacima on se stopio sa hrvatskim \"navijacima\" i zajedno sa njima je pevao \"ubi Srbina\" jedno 10-ak minuta, jer kako vratiti svojoj \"domovini\" nego prozivati Srbiju iako ne igras sa njom. Ali naravno, to je sve deo \"dobrosusjedskih odnosa\" i visokodemokratske drzave Hrvatske, koja je Srbima uvek bila \"prijatelj\", ali izgleda da smo mi tom nasem \"prijatelju\" nabili prevelike KOMPLEXE. A kao sto staro-srpska izreka kaze: uvek manji ima komplex od veceg.

  • Kiki_09 02.07.2008.

    Ha ha ha ... 12-togodisnji ljubomorni susjed se vratio!! Jao kakva zavist i ljubomora! Dudu je Hrvat i voli Hrvatsku, koliko god to nekima tesko palo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare