To je to što me zanima!

Dudu na poklon: Predsjednik drugoligaša ide po Eduarda?!

Neobična ponuda stigla je na adresu Eduarda da Silve. Želi ga talijanski drugoligaš Latina, koji je trenutno po stanju na ljestvici bliži trećoj ligi. Predsjednik kluba nazvao je to poklonom za navijače
Vidi originalni članak

Dinamo, PAOK, Sydney, Panathinaikos... Otkako je Eduardo da Silva postao slobodan igrač sele ga iz kluba u klub, ali hrvatski Brazilac još važe ponude. U igri su i neki brazilski klubovi, a posljednja ponuda stigla je iz druge talijanske lige.

Latina želi Eduarda, objavio je ugledni talijanski novinar Alfredo Pedulla.

Navodno je to ideja novog predsjednika ovog talijanskog drugoligaša Benedetta Mancinija koji je tako htio iznenaditi navijače. No pitanje je koliko je sve to realno. Latina je trenutno tek na 17. mjestu i bliže je ispadanju u treću ligu.

Eduardo je bez kluba od kraja prošle godine kad mu je istekao ugovor sa Šahtarom.

U Dinamu je proveo šest godina, od toga dvije godine na posudbama u Croatiji Sesvete i Interu. Za Arsenal je igrao tri godine (2007. do 2010) nakon čega je prešao u Šahtar. Godinu dana proveo je u Flamengu da bi se 2015. vratio u Šahtar.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • realnost1110 11.02.2017.

    Vjerujem da bi postao jedan od top 5 napadaca da nije bilo onog loma, bio je fantastican tu sezonu i vodio je arsenal prema tituli, ali jedna stvar moze promijeniti citavu karijeru

  • gaucho01 10.02.2017.

    Najveci nogometas u nasoj povijesti(i da,nas je!)..da nije bilo one ozljede...

  • cromen25 10.02.2017.

    Jedino za drugu ligu i je, da nesto valja lako bi on nasao klub ali izgleda da ga nitko nece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare