To je to što me zanima!

Eduardo navijao s kćeri i sinom: Bravo, tako se bori za naše boje

Legendarni bivši hrvatski reprezentativac utakmicu protiv Kanade pratio je s obitelji u Brazilu. Lani je bio ambasador na Euru i govorio koliko mu je teško gledati "vatrene" s tribine
Vidi originalni članak

Zabio je 29 golova za Hrvatsku u svega 64 nastupa. Da nije one kobne ozljede i Martina Taylora, možda bi postao i najbolji strijelac "vatrenih" u povijesti. Kako god, Eduardo da Silva (39) i u igračkoj mirovini prati reprezentaciju svoje (druge) domovine.

POGLEDAJTE VIDEO: Kolinda u Katru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popularni Dudú na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj pozira s kćeri Lorenom (16) i sinom Mateusom (12) u hrvatskim dresovima. Mateus se, inače, također bavi nogometom.

"Kakva utakmica! Bravo vatreni, pokazali ste kako se bori za naše boje. Idemo jako, pratimo vas do kraja!", napisao je hrvatski Brazilac.

Eduardo je suprugu Andreu upoznao dok je bio nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. Bračni par Da Silva živi u Rio de Janeiru posljednje četiri godine.

Hrvatska je pobijedila Kanadu 4-1 i preuzela vrh skupine F, a dva gola zabio je Andrej Kramarić i izjednačio se s Darijom Srnom na diobi šestog mjesta vječne ljestvice strijelaca.

Eduardo je na četvrtom mjestu, između njih je Luka Modrić s 23 gola, a na prva tri mjesta neprikosnoveni Davor Šuker (45), umirovljeni Mario Mandžukić (33) i još aktivni Ivan Perišić (32 gola).

Prošle je godine Eduardo bio u Glasgowu kao ambasador Hrvatske na Euru, gledao ju je uživo na utakmici protiv Češke. Govorio je da mu noge ne mogu biti mirne dok gleda reprezentaciju kao njen bivši igrač.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Isus je jedini Put 28.11.2022.

    Igračina, blagoslovio ga Gospodin Isus.

  • sunčandan 28.11.2022.

    meni je on skroz ok

  • 28.11.2022.

    Dudu je veći Hrvat od mnogih koji su ovdje samo rođeni. Legenda od igrača i čovjeka.🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare