To je to što me zanima!

Eduardo odlazi iz Flamenga i vraća se u ukrajinski Šahtar

Ponuda koju sam dobio je sjajna. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost
Vidi originalni članak

Nakon samo godinu dana na brazilskim travnjacima, Eduardo da Silva zatražio je odlazak iz Flamenga te se vraća u redove ukrajinskog Šahtara. Bivši hrvatski reprezentativac dobio je ponudu i ugovor na godinu i pol svog bivšeg kluba iz kojeg je otišao prošlog ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Dudu je u dresu Flamenga odigrao ukupno 49 utakmica u svim natjecanjima i zabio 14 golova, a iako je imao ugovor do prosinca ove godine, u Flamengu mu neće raditi probleme te će ga pustiti i uskoro bi trebao biti predstavljen u dresu novog/starog kluba. 

- Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uz sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio je sjajna. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost - rekao je Eduardo za Globo

Eduardovu odluku sasvim je sigurno 'pogurala' i činjenica kako ga niti novi trener ne vidi u početnoj jedanaestorici. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dubravko77 12.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slavonija 11.07.2015.

    Sretno. Misli ti na sebe i svoju obitelj..Gdje bolje - tu dulje!

  • El Tractor 11.07.2015.

    Nekad bio stroj za golove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare