To je to što me zanima!

Eduardo: Svaki dan sanjam trenutak kada ću se vratiti

U razgovoru za Arsenal TV, naš reprezentativac Eduardo kaže da je najteži dio rehabilitacije već prošao i sanja o povratku nogometu
Vidi originalni članak

Eduardo je u razgovoru za klupsku TV postaju ponovio da se nada povratku utakmicama prije Božića, te da čeka konkretnije informacije o povratku od klupskog liječničkog tima.
- Najteži dio je iza mene. Imao sam mnoge teškoće u prevladavanju nevolje koja me je zadesila, ali sada sam jako sretan s napretkom moje rehabilitacije i načinom na koji se oporavljam, te samo čekam trenutak kada ću opet biti spreman za igru. Nakon liječničkih pregleda, nadam se da ću točno doznati trenutak kada ću opet otići na trening sa svojim suigračima. Dakako, zanima me i mišljenje liječnika kada ću opet moći zaigrati. Nadam se da će to biti prije Božića! - rekao je Eduardo.
Momku kojem je nogomet posao, ali i velika ljubav, silno nedostaje zeleni travnjak. No opreza nikad nije dovoljno.
- Svaki dan sanjam trenutak povratka na teren, ali ne želim ništa požurivati. Sve što mogu reći je da ne mogu dočekati taj trenutak. Učinit ću sve što mogu da se vratim kao dobar i kvalitetan igrač. Nadam se da budućnost donosi lijepe nogometne trenutke - pogledao je Eduardo u budućnost, pa se odmah vratio u realnost.
- Ipak, trenutno je moja jedina želja i jedini cilj da se dobro oporavim. To je, za početak, sasvim dovoljno. Nakon toga, nadam se da ću zadobiti povjerenje menadžera i suigrača - zaključio je Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sasapref 05.08.2008.

    Koliko znam da citam,brazilac nije pomenuo nikakvu repku u celoj prici.A isto tako znam da nikad sa svojim kvalitetom ne bi zaigrao u Brazilskoj reprezentaciji,pa onda covek cuo poslovicu\"\'Daj sta das\"

  • vladimirdelight 05.08.2008.

    istina!Moga je sa štakan zabit bar 3 gola na EP.

  • Miso26 04.08.2008.

    Samo se ti dobro oporavi pa nastavi gdje si i stao, repka te treba kao ozeblom sunce. Da si bar bio na EP i sa stakama stajao u sesnaestercu zabio bi par komada. Sretno Dudu

Komentiraj...
Vidi sve komentare