To je to što me zanima!

Eduardo zabio svoj prvi gol u Ligi prvaka!

Dudu je za Arsenal u igru protiv Seville ušao tek u 84. minuti, no i to malo vremena bilo mu je dovoljno da zabije svoj prvi gol u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Prva utakmica u Ligi prvaka i odmah prvi gol! Eduardo da Silva nije mogao poželjeti bolji start u najjačem klupskom nogometnom natjecanju. Hrvatski reprezentativac na travnjak Emirates Stadiuma istrčao je u dresu Arsenala tek u 84. minuti, umjesto Emanuela Adebayora. Samo nekoliko minuta kasnije Dudu je nakon brze akcije Flaminija i Fabregasa zatresao mrežu Seville. Londončani su slavili 3-0, a najbolji igrač utakmice bio je Fabregas koji je odigrao značajnu ulogu kod sva tri gola Arsenala.
U dvoboju Barcelone i Lyona na Nou Campu Lionel Messi francuskom prvaku nije ostavio baš nikakve šanse. Mladi Argentinac pripremio je prvi gol, njegov udarac u mrežu je ugurao branič Lyona Clerc, te spektakularno zabio drugi. U strijelce se prvi put u dresu Barcelone upisao i Thierry Henry. Zanimljiva scena odigrala se u 66. minuti kad je trener Barcelone Frank Rijkaard iz igre izvadio "nedodirljivog" Ronaldinha, a na teren je uz gromoglasno odobravanje tribina utrčao Iniesta. Bila je to već treća uzastopna utakmica u kojoj je Brazilac prijevremeno morao na klupu za rezerve i sasvim jasan znak da Rijkaard nije zadovoljan trenutačnom igrom bivšeg najboljeg igrača svijeta.
Milanski Inter još jednom je negativno iznenadio svoje navijače u europskim natjecanjima. Fenerbahče je u Istanbulu potpuno nadigrao talijanskog prvaka i na koncu zasluženo slavio golom Deivida Souze. Nadmoć turskih nogometaša u ovoj utakmici možda najbolje prikazuje statistka: domaći igrači su prema golu uputili čak 20 udaraca, a renomirani gosti dvostruko manje...
Cristiano Ronaldo u Lisabonu je "potopio" svoj bivši klub Sporting. Portugalac je u 62. minuti zabio gol glavom za pobjedu Manchester Uniteda, a unatoč porazu njihove momčadi gledatelji su Ronalda pozdravili pljeskom na kraju utakmice.

SKUPINA E
Barcelona - Lyon 3-0 (Clerc 22'-ag, Messi 82', Henry 90'+1)
Rangers - Stuttgart 2-1 (Adam 62', Darcheville 75'-11m/ Gomez 56')

SKUPINA F
Roma - Dynamo Kijev 2-0 (Perrotta 9', Totti 70')
Sporting - Manchester Utd. 0-1 (Ronaldo 62')

SKUPINA G
Fenerbahče - Inter Milan 1-0 (Souza Deivid 43')
PSV - CSKA 2-0 (Lazović 59', Perez 80'/ Vagner Love 89')

SKUPINA H
Arsenal - Sevilla 2-0 (Escude 28'-ag, Van Persie 59', Eduardo 90')
Slavia Prag - Steaua 2-1 (Senkerik 14', Belaid 63'/ Goian 33')

Idi na 24sata

Komentari 18

  • boss_22 21.09.2007.

    svaka čast dudu želimo ti još punooooooooo golova UMAG

  • Zorro 20.09.2007.

    P_U_NJ_E_NJ_E_!!!

  • Pero Kvržica 20.09.2007.

    dudu, care, naj si jači

Komentiraj...
Vidi sve komentare