To je to što me zanima!

Edy Reja: U gostima će biti lakše, ali na Poljudu teško

Ni Anas ni Senijad nisu klasični napadači, oni izlaze po loptu i onda traže prodor. No koliko je to na Poljudu teško, toliko će im u gostima biti lakše
Vidi originalni članak

Zadovoljstvo trenera Hajduka Edyja Reje pobjedom nad Zagrebom nastavilo se i u nedjeljno jutro. Pogotovo zbog spoznaje da je to ipak bila teška utakmica.
- Kad igraš protiv velikih momčadi, primjerice u Italiji protiv Juventusa, Milana ili Intera, svjestan si kako nemaš što izgubiti, a oni moraju juriti po pobjedu. Često su tako velike momčadi gubile prvenstva jer nisu imale strpljenja čekati prvi gol - rekao je Reja i dodao kako je njegova momčad u pozitivnoj seriji, no još ima mnogo problema.
- Zagreb smo načeli tek nakon što sam zamijenio uloge Cernata i Skoke. Cernat igra lakše ispred zadnje linije, a Skoko je prodorima rastvarao obranu Zagreba - zaključio je Reja.
Hajduku kronično nedostaje kvalitetna špica koja bi spremila u gol sve ono što bočni igrači upute prema šesnaestercu.
- Ni Anas ni Senijad nisu klasični napadači, oni izlaze po loptu i onda traže prodor. No koliko je to na Poljudu teško, toliko će im u gostima biti lakše - kaže Reja, koji je svjestan da je pred njim još puno posla.
- Još ima prostora za napredak, želim da igramo što okomitije, a ne u širinu. Ako se sa sljedeća tri gostovanja, iz Lipika, Vinkovaca i Pule, vratimo s tri pobjede, mogli bismo reći da smo napravili veliki posao, pogotovo jer bismo pobjedom nad drugoplasiranom Cibalijom došli na samo bod razlike od njih.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pero 4000 21.09.2009.

    u ime sudaca i bez milijona..........

  • boys 21.09.2009.

    za ligu prvaka treba bit prvi u hr.ato neče ić razlog vam je dobro poznat,hajduk živi vječno iza dinama

  • taurus1986 21.09.2009.

    Reja da ti nisi dosa ko zna sta bi bilo s nama,spasija si Hajduka,ostani sta vise mozes i za koju godinu nas odvedi u ligu prvaka!!! Hajduk živi vječno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare