To je to što me zanima!

Egipat pripremio žalbu na suce: To je morao biti kazneni udarac

Izgubio je Egipat od Rusije u drugoj utakmici SP-a, a kako im je to već drugi poraz, osminu finala neće vidjeti. Nezadovoljni suđenjem na toj utakmici, pripremili su žalbu Fifi
Vidi originalni članak

Egipatska nogometna reprezentacije je već prije posljednje utakmice skupine, dvama porazima osigurala sebi kraj ovog natjecanja. Izgubili su Egipćani prvo od Urugvaja, a onda i od Rusije, no ono što im je najviše zasmetalo jest odluke sudaca u drugoj utakmici.

Toliko su im zasmetale da su, unatoč tome što je natjecanje za njih gotovo, odlučili podići žalbu protiv sudaca.

Utakmicu protiv Rusije sudio je Paragvajac Enrique Cáceres, a Egipćani se osjećaju zakinuti za penal i za neregularan autogol.

- Želimo da se provede analiza suđenja cijele sudačke ekipe - rekao je za Reuters predsjednik egipatskog nogometnog saveza Hany Abo Rida, koji je ujedno i član Fifinog odbora.

SVJETSKO PRVENSTVO 2018. Rusi sredili Egipat i stigli blizu prolaska u osminu finala SP-a

U 47. minuti utakmice Rusija je povela autogolom Fathyja, a Egipćani smatraju da je za to kriv suparnički igrač, koji je Fathyja gurao dok je ovaj pokušavao izbaciti loptu. Druga sporna situacija jest nedosuđeni penal u 78. minuti. Rezultat je tada već bio 3-1 za Rusiju, a Egipćani su i taj jedini gol zabili iz penala pet minuta prije.

- Sudac je morao tražiti pomoć VAR sustava za provjeru i dosuditi kazneni udarac. Morali su vidjeti i da je Fathy bio gurnut. Naše je pravo da zatražimo sudačku ekspertizu - siguran je Rida.

U ponedjeljak će Egipat u posljednjem kolu grupne faze igrati protiv Saudijske Arabije. Iako više nemaju nade za prolazak u osminu finala, pokušat će barem doći do utješne, jedine pobjede na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Einstain 7 23.06.2018.

    Kako su ti Egipcani glupi Boze dragi !! Drago mi je sta ste ispali

  • erblind123 23.06.2018.

    Sad ce ih tuzit miliardu eura

  • luka697 22.06.2018.

    I sta ce vam ta sad zalba ? Sta niste pobjedili ruse

Komentiraj...
Vidi sve komentare