Obavijesti

Sport

Komentari 4

Egipat pripremio žalbu na suce: To je morao biti kazneni udarac

Egipat pripremio žalbu na suce: To je morao biti kazneni udarac
1

Izgubio je Egipat od Rusije u drugoj utakmici SP-a, a kako im je to već drugi poraz, osminu finala neće vidjeti. Nezadovoljni suđenjem na toj utakmici, pripremili su žalbu Fifi

VIDEO

Egipatska nogometna reprezentacije je već prije posljednje utakmice skupine, dvama porazima osigurala sebi kraj ovog natjecanja. Izgubili su Egipćani prvo od Urugvaja, a onda i od Rusije, no ono što im je najviše zasmetalo jest odluke sudaca u drugoj utakmici.

Toliko su im zasmetale da su, unatoč tome što je natjecanje za njih gotovo, odlučili podići žalbu protiv sudaca.

Utakmicu protiv Rusije sudio je Paragvajac Enrique Cáceres, a Egipćani se osjećaju zakinuti za penal i za neregularan autogol.

- Želimo da se provede analiza suđenja cijele sudačke ekipe - rekao je za Reuters predsjednik egipatskog nogometnog saveza Hany Abo Rida, koji je ujedno i član Fifinog odbora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Rusi sredili Egipat i stigli blizu prolaska u osminu finala SP-a
Rusi sredili Egipat i stigli blizu prolaska u osminu finala SP-a

U 47. minuti utakmice Rusija je povela autogolom Fathyja, a Egipćani smatraju da je za to kriv suparnički igrač, koji je Fathyja gurao dok je ovaj pokušavao izbaciti loptu. Druga sporna situacija jest nedosuđeni penal u 78. minuti. Rezultat je tada već bio 3-1 za Rusiju, a Egipćani su i taj jedini gol zabili iz penala pet minuta prije.

- Sudac je morao tražiti pomoć VAR sustava za provjeru i dosuditi kazneni udarac. Morali su vidjeti i da je Fathy bio gurnut. Naše je pravo da zatražimo sudačku ekspertizu - siguran je Rida.

U ponedjeljak će Egipat u posljednjem kolu grupne faze igrati protiv Saudijske Arabije. Iako više nemaju nade za prolazak u osminu finala, pokušat će barem doći do utješne, jedine pobjede na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske