To je to što me zanima!

VIDEO Egipćani izluđivali Luku Modrića: Provocirali ga laserom čak i dok je primao nagradu!?

U jednom je trenutku, dok se pripremao izvesti korner, Luka i primio za lice, zaštitio si oči pa ih protrljao. Ometali su ga cijelo vrijeme, i ne samo njega, pa se požalio sucu
Vidi originalni članak

Luka Modrić bio je najveća zvijezda turnira u Egiptu. Bio bi i da se pojavio Mohamed Salah, a ovako je bio uvjerljivo najveća. Već prvi dan nakon dolaska, na prvom treningu, fanovi su ga u Kairu okružili, a on je strpljivo odrađivao selfije i potpisao se na desetak Realovih dresova sa svojim imenom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potom su mu na utakmici s Tunisom malobrojni navijači skandirali i ovacijama popratili svaki njegov potez, pogotovo onih nekoliko dodavnja vanjskim dijelom kopačke.

Ali u finalu protiv domaćina Egipta, iako su mu također pljeskali, navijači su smatrali zabavnim gađati ga laserom. Poput djece više je njih uperilo lasere i kao da su se nadmetali tko će bolje pogoditi!? I Zlatka Dalića i ostale naše igrače, ali najviše Modrića.

Video pogledajte OVDJE

U jednom je trenutku, dok se pripremao izvesti korner, Luka i primio za lice, zaštitio si oči pa ih protrljao. Požalio se i sucu.

Čak i nakon pobjede 4-2, dok je primao nagradu za igrača utakmice, laserske zrake dopirale su mu u oči!?

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zutizgzg 27.03.2024.

    bolje to nego pobjedivat na penale-Dalic mlitavac 1.klase prvi krug pakla

  • zutizgzg 27.03.2024.

    sta placete ko pichke

  • Zgrozen 27.03.2024.

    Jako neodgojena nacija, puna primitivaca, zato ih ameri i rokaju cijelo vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare