To je to što me zanima!

Egzekutori M & M nakon Ajaxa srušili i Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Presretan sam, ovo mi je najbolji tjedan u životu, rekao je Mario Mandžukić. Modrić i Mandžukić sjajnom igrom i golovima su presudili Splićanima
Vidi originalni članak

Prošli tjedan bio je bez sumnje najbolji tjedan u karijeri Marija Madnžukića. Istaknuo je kako je prije 10-ak dana momčad bila otpisana, ali se digla i ostvarilia dvije velike pobjede. Modrić ističe kako su ovo pobjede Dinamove kvalitete i jakoga karaktera.
- Dosta zasluga za ovaj uspjeh ima trener Ivanković, ali najveće idu Mamiću. Skinuo nam je teret s leđa i sve ovo sa strane, novinare - rekao je Mandžukić.
- Nakon Amsterdama znali smo da i u Splitu moramo ići na pobjedu, mislim da smo nadigrali Hajduk i zasluženo pobijedili - rekao je Dinamov kapetan Luka Modrić.

IVANKOVIĆ: PROŠLI TJEDAN BIO JE TRIJUMFALAN
Dinamov trener bio je presretan nakon pobjede na Poljudu.
- Iako se prije desetak dana sve činilo nemoguće, ja sam vjerovao u svoje dečke - rekao je Ivanković. Ističe kako je junaka pobjeda u Amsterdamu i Splitu bilo mnogo, ali "ne bi nikog izdvajao, to trijumf momčadi". Tanac je posebno zadovoljan igrom svoje momčadi, koja je u Splitu čitavu utakmicu dominirala i u svim segmentima nadigrala Hajduk.
- Iako je Hajduk u lošem stanju, to ne umanjuje pobjedu. Trijumfalan tjedan - kaže Tanac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • podgorac 08.10.2007.

    LUKA prije svega ti želim čestitati na još jednoj dobroj partiji .ali zašto si morao napraviti ono što znaš da nesmješ ti kao ikona HRVATSKOG nogometa koju je jednako prihvatijo i jug i sjever nesmješ izazivati protivničke navijače što ti to triba da se stavljaš u rang šokote i ekipe koji neznaju igrati nogomet nego provocirati publiku JA OSOBNO KAO NAVIJAČ HAJDUKA SAM SVAKI PUT KAD SI DAO GOL BILO KOME PA TAKO I MOM HAJDUKU ILI NAŠEM ZADRU SAM REKAO BRAVO LUKA \"NAJAČI SI I ZASLUŽIO SI BITI NAJBOLJI \"očekujem da se ispričaš TORCIDI na onom niskom provokativnom načinu proslave svojeg gola .I JOŠ JEDNOM TI KAŽEM BRAVO NOGOMETNI MAJSTORE

Komentiraj...
Vidi sve komentare