To je to što me zanima!

Eh, da se bar igra 88 minuta: Hajduku nitko ne bi bio ravan

Hajduk je ove sezone u posljednjim minutama primao golove i gubio od Karagandija, Dnjipra, Dinama... Treneru Hajduka se prečesto ponavlja da mu momčad pada...
Vidi originalni članak

Hajdukov najveći problem su posljednje minute. Tudorova momčad golove prima pred kraj poluvremena ili pred kraj utakmice. U deset ovogodišnjih susreta Splićani su primili pet golova u “zoni Cesarini’’.

Protiv Istre su primili na kraju poluvremena, Dinamo je u sudačkoj nadoknadi okrenuo vodstvo “bilih” u poraz.

Ukupno pet prosutih bodova, a kako su igrali s izravnim konkurentom, ispada da su prosuli čak osam važnih bodova.

Slično je i u Europi. U susretima s Dnjiprom prolaska ih je stajao gol Šahova u 88. minuti u Kijevu. 

- Skautirali smo Hajduk i znali smo kako će sigurno pasti pri kraju utakmice - kazao je Zoran Mamić.

Za pad koncentracije u završnici krivci su slaba individualna kvaliteta, psihološki pristup, tjelesna priprema... No ima nešto i u reakcijama s klupe, Tudoru se prečesto ponavlja da mu momčad pada nakon uvođenja zamjena, krenu u napad i potom iz kontre prime gol.

Idi na 24sata

Komentari 254

  • jure23 03.09.2014.

    dinamo je stvarno veliki evropski ali i svjetski klub, pustiti nekome da do 90 minute vodi 2 :0 a onda ga pobijediti, to nemože ni Barcelona, Real, Bayern... smišan klub taj Hajdug

  • jure23 03.09.2014.

    volio bih da mi netko odgovori al pošteno zašto se ukinuo Trofej Marjana, neki kažu zbog toga što ga Hajdug više nije mogao osvojiti..

  • kresimirvulic 03.09.2014.

    Da se igra 88 minuta onda bi Tudor plakao E ŠTO NIJE 85 MINUTA. Daj Tudore okani se ćorava posla, pomozi Hajduku i daj ostavku jer nemaš pojma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare