To je to što me zanima!

EHF odbio žalbu zagrebaša: Utakmica s Minskom regularna

Iako je prvostupanjska komisija potvrdila postojeći rezultat utakmice Zagreba i Minska, iz hrvatskog prvaka su najavili da će žaliti drugostupanjskoj komisiji EHF-a
Vidi originalni članak

Europski rukometni savez (EHF) odbio je žalbu Zagreb Croatia Osiguranja na utakmicu protiv Dinama iz Minska.

Zagreb je tražio ponavljanje utakmice ili pobjedu za 'zelenim stolom' od 10-0 jer je na utakmici 8. kola Lige prvaka Dinamo Minsk u jednom trenutku na terenu igrao s isključenim igračem koji je pritom asistirao za gol. Hrvatski prvak je odmah upozorio delegata na povredu osnovnih pravila rukometne igre, međutim on nije reagirao i utakmica se nastavila.

Zagrebaši su na kraju izgubili utakmicu 25-23 i tako je šansa za plasman u osminu finala Lige prvaka svedena na minimum. Iako je prvostupanjska komisija potvrdila i registrirala postojeći rezultat utakmice Zagreba i Minska, iz hrvatskog prvaka su najavili da će se žaliti drugostupanjskoj komisiji EHF-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pesemperor 16.02.2013.

    Lijepo je vidit da je Gobac mali miš u okvirima svjetskog rukometa.

  • MSC musica 16.02.2013.

    Mozda ona jesu lose igrali al to nema veze sa krsenjem pravila! Da je kojim slucajem bio neki dr klub ova bi utakmica bila 10:0 u korist njih sramota!!

  • nerazumnost 16.02.2013.

    Nepoštivanje pravila je nepoštivanje pravila i rezultat je trebao biti poništen, ali opet se nameće pitanje zašto Zagrebaši nisu dobili utakmicu bez obzira na ovaj propust

Komentiraj...
Vidi sve komentare