To je to što me zanima!

EHF-ova momčad prvog kruga: Nema niti jednog našeg igrača!

Cindra je inače bio pokretač naše igre u svim utakmicama, a jučer je pogodio i ključan gol za pobjedu nad Bjelorusima. Njegove sjajne igre nisu oduševile EHF u toj mjeri da ga uvrste u idealnu momčad
Vidi originalni članak

EHF je objavio idealnu momčad prvog kruga Europskog prvenstva u Hrvatskoj i u njoj nema niti jednog našeg igrača. Iako se moglo očekivati u udarnoj postavi Luku Cindrića ili Luku Stepančića koji su nas vukli svojim golovima u prve četiri utakmice turnira, očito će naši asovi morati još više potegnuti da bi bili u elitnom društvu.

Cindra je inače bio pokretač naše igre u svim utakmicama, a jučer je pogodio i ključan gol za pobjedu nad Bjelorusima. Također, uoči turnira je proglašen za drugog MVP favorita (3,50 koeficijent), odmah iza Nikole Karabatića iz Francuske.

Ovo je najbolje od najboljeg iz prvog kruga.

VIDEO

Golman: Mikael Appelgren (Švedska)
Lijevo krilo: Uwe Gensheimer (Njemačka)
Desno krilo: Kristian Bjornsen (Norveška)
Lijevi vanjski: Ondrej Zdrahala (Češka)
Desni vanjski: Dika Mem (Francuska)
Pivot: Jesper Nielsen (Švedska)
Najbolji branič: Miha Zarabec (Slovenija)

PREOKRET Norveška favorit usred Arene! Kladionice 'poslušale' Červara

Po pitanju današnjeg rasporeda Eura, večeras će u skupini u Varaždinu od 18:15 igrati Njemačka i Češka, dok će se u drugoj utakmici (20:30) susresti Slovenija i Danska.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • CroBomber18 19.01.2018.

    kad stručnjaci prevedu centre back kao branič hahahaha.. pa nije to nogomet da je stoper, zarabec je srednjak

  • misli.svojom.glavom 19.01.2018.

    Naravno da nema Cindrića na mapi, zasluženo, a sa onakvom taktikom kako će ga i biti. Čovjek bi otkinio prvenstvo da ga se stavi kao srednjeg sa dva pucača, a ovo da on i Karačić igraju na 6-0 obranu je van svake pameti, može proći protiv Srbije ali protiv ozbiljnih obrana vidjeli smo kakva je to lakrdija. Ja se nadam da je Červar umjesto igrača, za kraj čuvao taktiku, jedino nam to može pomoći.

  • ćiro legenda 19.01.2018.

    zarabec nije branič nego srednji vanjski i nije imao lošu utakmicu ko cindrić protiv švedske

Komentiraj...
Vidi sve komentare