To je to što me zanima!

Eibl: Oni možda jesu na prodaju, ali naš ugled nije!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Romana Eibl gostovala je u emisiji "Nedjeljom u 2" nakon što je podnijela kaznenu prijavu protiv izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića
Vidi originalni članak

Romana Eibl u nedjelju je gostovala u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2”, uz SDP-ova premijerskog kandidata Ljubu Jurčića.
Na pitanje zbog čega ju je Mamić oklevetao na najprimitivniji mogući način, zamjenica urednika sportske rubrike 24sata odgovorila je:
- Vjerojatno zato što se ne divim njegovom liku i djelu, kao neki. Zato što vrlo plastično i argumentirano pišem o tome kako je Mamić unazadio Dinamo i o njegovim promašenim 'eurovizijama’. On na sve strane priča kako novinarima plaća rate za kredite, pa si je valjda umislio i da je mene zaposlio u 24sata. Preneražena sam time da se on može toliko poistovjetiti s Dinamom i sa Zagrebom.
A na pitanje kako komentira da HNS nije reagirao, Eibl je Aleksandru Stankoviću odgovorila:
- To su sve Mamićevi vazali, koji su u mreži interesa. Oni možda jesu na prodaju, ali moj ugled nije. Niti mojih kolega!

Idi na 24sata

Komentari 33

  • TimbTomb 11.02.2023.

    Jeli to ta koju je Ciro Blazevic kritizirao? Jeli ziva jos?

  • Girlhunter 01.10.2007.

    Nakon svega što se događalo ovih dana,moglo bi se samo jedno izvući iz ovih priča,pričica i komentara :\"SVI VI KOJI BRANITE MAMIĆA,KOJI GA ŠTITITE SVOJIM GLUPIM I NEARGUMENTIRANIM KOMENTARIMA,KOJI STOJITE IZA NJEGOVOG LIKA I (NE)DJELA,ZAPRAVO RUŠITE DINAMO,BLATITE I UPROPAŠTAVATE NAŠ DOMAĆI PURGERSKI DUH I NAŠ VOLJENI DINAMO !!! VI NISTE ISTINSKI LJUBITELJI PLAVE BOJE !!! \" P.s. barrie,legendo !!!

  • banja 01.10.2007.

    Zalosno je sto ste napaljeni na Mamica, on je ipak svim igracima omogucio maksimalne uvjete za rad,redovno dobivaju sve place itd. Pogledajte samo sta se desava u Varteksu, Hajduku svaki mjesec se prijeti stecajem kluba zbog dugovanja nekimm igracima, iako je Dinamo duzan nekima od Canjugine vladavine Mamic to ipak krpi kako on zna uvijek povuce neke veze mozda i nepostene ,ali ipak to je uvijek najbolje za DINAMO .... Nebranim ga ,ali ipak pudimo realni ,a ovu novinarku bi pusti 1mj. da ga zamjeni na funkciji pa bi vidjeli sta bi ona uradila ,onda bi opet svi trazili Mamica natrag jer je on TRENUTNO NAJBOLJE RIJESENJE ZA DINAMO ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare