To je to što me zanima!

Eintrachtov šef: Rebić je htio pobjeći, nemam riječi za njega

Iskreno, nemam riječi. Htio je pobjeći jer je mislio da će ostati kao jedini od naša tri napadača od prošle sezone. Ante se kockao i sada sjedi na klupi. I neće mu biti ništa lakše, rekao je izvršni direktor Eintrachta Wolfgang Steubing
Vidi originalni članak

Bio je to jedan od najvećih, najzvučnijih transfera zadnjega dana prijelaznog roka, Ante Rebić (26) otišao je na dvogodišnju posudbu iz Eintrachta u Milan, a André Silva (23) iz Milana u Frankfurt.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mjesec i pol dana kasnije, Silva je glavni igrač Eintrachta, u zadnje tri utakmice Bundeslige bio je strijelac, dok je Rebić u Milanu - rezerva.

- Iskreno, nemam riječi. Htio je pobjeći jer je mislio da će ostati kao jedini od naša tri napadača od prošle sezone - rekao je za Bild izvršni direktor Eintrachta Wolfgang Steubing.

Pa je zaključio:

- Ante se kockao i sada sjedi na klupi. I neće mu biti ništa lakše.

Rebić je ove sezone za Eintracht odigrao jednu utakmicu u Bundesligi, jednu u kupu i četiri u pretkolu Europske lige, a nakon odlaska u Milan skupio je samo 63 minute u tri nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • antonio45 16.10.2019.

    Pogledaj ove pljuvace, a kad je trpao na svjetskom prvenstvu i borio se kao lav, tada ste ga velicali.... Aa dobro to purgeri pljuvaci, ionako se vas nista ne pita 😂

  • 16.10.2019.

    Ante Rebic je medju rijetkim igracima koji je srčan, i koji se bori svih 90-min utakmice. Decko se apsolutno trudi, i kida da dodje do lopte. Zvijer!

  • 16.10.2019.

    Gotov je Rebić, doduše nikada nije ni bio nešto specijalno dobar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare