To je to što me zanima!

Ejupi razočarao bivšu momčad, Istra trijumfirala u Vinkovcima

Dvama nedjeljnim utakmicama kompletirano je 24. kolo MAXtv Prve lige. Istra 1961 svladala je Cibaliju u Vinkovcima 2-0, a Osijek je preokretom došao do pobjede kod Slaven Belupa 2-1
Vidi originalni članak

Osijek je opasno živio u Koprivnici, no na kraju je ipak svladao Slaven Belupo 2-1 i ponovno se dokopao trećeg mjesta na ljestvici MAXtv Prve lige. Junak Slavonaca bio je donedavni član "farmaceuta", Muzafer Ejupi, koji je zabio pobjednički gol.

Nakon siromašnog prvog poluvremena bez udarca u okvir, Slaven je početkom nastavka bio konkretniji i okrunuo dominaciju vodećim golom Brazilca Hebera, prvim u proljetnom dijelu sezone.

Gosti su se vratili u zadnjih 20 minuta. Prvo je rezerva Zoran Lesjak pogodio u prazan gol za izjednačenje, a potom se, šest minuta prije kraja, ukazao Ejupi 12. golom sezone koji je doveo Osječane dva boda ispred Hajduka. Slaven ostaje peti.

Dva boda bliže Koprivničanima stigla je Istra 1961 svladavši Cibaliju u Vinkovcima 2-0. Theophilus Solomon doveo je Puljane u vodstvo u šestoj minuti, a dodatne probleme domaćinima stvorio je Dejan Glavica zaradivši crveni karton u 30.

Osam minuta potom Antonio Pavić postavio je konačan rezultat te Cibaliji nanio treći uzastopni poraz. Peter Pacult tako još uvijek ne zna za pobjedu na klupi nebeskoplavih, a plasirani Split bježi im velikih šest bodova i izgledni su putnici u drugu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • d90 13.03.2017.

    Ejupi ljubi grb kluba za koji igra 3 mjeseca,umjesto da pokaze postovanje prema klubu u kojem je igral 2 godine ... lova je lova...

  • hercules18 12.03.2017.

    Zasto Osijek nema live prijenosa? I abe samo to nego moram prelistat 5 stranica da dodem do ovoga clanka a tekma odigrana prije 3 sata...zasto? Mozda utakmice nisu zanimljive jer navijaci ne bacaju baklje i bengalke na teren?ludaci nam ne utrcavaju na teren? Ocevi mogu povesti djecu na stadion bez straha da ih ne pogodi baklje? Zato sto bodrimo svoj klub na miran nacin?? Jel u tome problem??

  • ping-pong 12.03.2017.

    Opet Ejupi ! Ah ti Albanci, trevba ih sve deportirati odakle su došli! Je li tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare