To je to što me zanima!

Ekskluzivne fotografije: Rakitić uživa na jahti i skače u more...

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) uživa u novouređenoj vili na otoku Šolti. Stigao je tamo sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom. 

Ovaj prekrasni par obožava ljetovati u Hrvatskoj od koje nisu odustali iako su prije tri godine imali ružno iskustvo. Podsjetimo, tada je Raketa bio na Ugljanu te je unajmio luksuznu Villu Mariju, a neki huligani gađali su kuću kamenjem. Pritom su porazbijali sve prozore i vrata, a u tom je trenutku Rakitić bio u kući s obitelji.

Pogledajte fotogaleriju:

Šokirani Rakitić tada je spakirao kofere i u roku pola sata napustio otok, ali ovogodišnji odmor ipak protječe u ljepšem tonu.

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mještani Nečujma su s oduševljenjem dočekali dolazak veznjaka Barcelone koji se nakon kupanja veseo fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

Srijedu su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti. Naš Raketa uživao je u skokovima u more.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Pirgavi 21.06.2019.

    Joj koja senzacija bravo novinari

  • burky1990 19.06.2019.

    Zasto ne silazi u more??? Ali u pravu ste. Ako skace trebali ste stavit breaking news

  • sljuk 19.06.2019.

    A kaj pije da se osvjezi? Koje marke su mu kupace? Koristi li natikace ili japanke? Koliko puta ljubi zenu dnevno? Koliko trosi ovaj brod na kojem uzivaju? Koju plazu najvise vole? Koje kreme za suncanje imaju? Sve su to neodgovorena pitanja u vezi kojih, nadam se, slijedi jos barem 5-6 clanaka do sutra, najkasnije prekosutra...unaprijed hvala...vas znatizeljni JA

Komentiraj...
Vidi sve komentare