Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Ekskluzivne fotografije: Rakitić uživa na jahti i skače u more...

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
38 komentara

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) uživa u novouređenoj vili na otoku Šolti. Stigao je tamo sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom. 

Ovaj prekrasni par obožava ljetovati u Hrvatskoj od koje nisu odustali iako su prije tri godine imali ružno iskustvo. Podsjetimo, tada je Raketa bio na Ugljanu te je unajmio luksuznu Villu Mariju, a neki huligani gađali su kuću kamenjem. Pritom su porazbijali sve prozore i vrata, a u tom je trenutku Rakitić bio u kući s obitelji.

Pogledajte fotogaleriju:

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 19.06.2019., Solta - Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitic s obitelji uziva na ljetovanju na jadranskoj obali. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Šokirani Rakitić tada je spakirao kofere i u roku pola sata napustio otok, ali ovogodišnji odmor ipak protječe u ljepšem tonu.

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj.

Mještani Nečujma su s oduševljenjem dočekali dolazak veznjaka Barcelone koji se nakon kupanja veseo fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

Srijedu su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti. Naš Raketa uživao je u skokovima u more.

Naši partneri pišu
Message