Sport

Komentari 38

Ekskluzivne fotografije: Rakitić uživa na jahti i skače u more...

Ekskluzivne fotografije: Rakitić uživa na jahti i skače u more...

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) uživa u novouređenoj vili na otoku Šolti. Stigao je tamo sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom. 

Ovaj prekrasni par obožava ljetovati u Hrvatskoj od koje nisu odustali iako su prije tri godine imali ružno iskustvo. Podsjetimo, tada je Raketa bio na Ugljanu te je unajmio luksuznu Villu Mariju, a neki huligani gađali su kuću kamenjem. Pritom su porazbijali sve prozore i vrata, a u tom je trenutku Rakitić bio u kući s obitelji.

Pogledajte fotogaleriju:

Šokirani Rakitić tada je spakirao kofere i u roku pola sata napustio otok, ali ovogodišnji odmor ipak protječe u ljepšem tonu.

Cijelo društvo bilo je odlično raspoloženo. Utorak su iskoristili za kupanje na plaži ispred vile, a dok su se vraćali Ivan je Raquel nosio na ramenima. Svi su uzvikivali 'Croatia, Croatia', javlja nam čitatelj.

Mještani Nečujma su s oduševljenjem dočekali dolazak veznjaka Barcelone koji se nakon kupanja veseo fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

Srijedu su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti. Naš Raketa uživao je u skokovima u more.

Najčitaniji članci