To je to što me zanima!

El Clasico čuvaju helikopteri, psi, agenti, konjica, dronovi...

Na Santiago Bernabeuu bit će angažirano 1800 agenata, ispred stadiona patrolirat će policajci na konjima Za sigurnost će se brinuti i psi koji mogu nanjušiti eksploziv
Vidi originalni članak

Španjolski ministar unutarnjih poslova Jorge Fernandez Diaz ne želi otkazati subotnji derbi između Reala i Barcelone, no osiguranje će biti neviđeno. 

Španjolski mediji pišu o “blindiranom” El Clasicu. Na Santiago Bernabeuu bit će angažirano 1800 agenata, ispred stadiona patrolirat će policajci na konjima, a za sigurnost će se brinuti i psi koji mogu nanjušiti eksploziv.

Tijekom španjolskog derbija oko stadiona letjet će helikopteri, a nitko bez ulaznice neće se moći približiti stadionu na manje od 1000 metara.

Prije ulaska na Santiago Bernabeu svaki navijač na tri će punkta proći detaljnu provjeru. Tijekom utakmice policija će svoje ljude imati i u kanalizaciji. Ništa nije prepušteno slučaju. 

Messi ispred Ronalda

Tjedan dana Goalovi su čitatelji birali Ultimate momčad svih vremena El Clasica, a zadnji je na redu bio napadač. Jedan, a u konkurenciji su bili Messi, Ronaldo Nazario, Raul...

Više na goalu

Idi na 24sata

Komentari 36

  • paradiso77 20.11.2015.

    strašno....jedva čekam tekmu,a ne onaj nas hnl

  • strmi007 19.11.2015.

    Hala Madrid

  • 19.11.2015.

    Bože dragi, pogledaj ti to dokle je to sve doguralo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare