To je to što me zanima!

El Clasico u finalu superkupa! Barcelona izbacila Budimira

Barca je u drugom polufinalnom susretu izbacila Osasunu i zakazala 256. okršaj s Realom u povijesti. Utakmica se igra u nedjelju od 20 sati po hrvatskom vremenu
Vidi originalni članak

Nakon uzbudljivog madridskog derbija na Bliskom istoku, drugi polufinalni susret španjolskog superkupa nije ponudio ni blizu takvog spektakla. Barcelona je slavila protiv Osasune 2-0 i tako zakazala drugi El Clasico sezone i ukupno 256. u povijesti!

Barcu je u 59. minuti doveo Robert Lewandowski, nakon sjajne asistencije Ilkaya Gündogana. Poljak se tako iskupio za propuštenu veliku priliku u 13. minuti kada je iz sjajne pozicije pucao "mlako".

Gol Lewandowskog pogledajte OVDJE

VIDEO: REALOVAC NA UDARU Saudijci zviždali kod Modrićeve zamjene, evo i zašto: 'Sramotno što rade! Sve se vrti oko novca' ČUDNA SITUACIJA VIDEO Stoper Reala uštipnuo je protivnika za nezgodno mjesto, pogledajte njegovu reakciju...

Pobjedu Barce potvrdio je 16-godišnji Lamine Yamal u trećoj minuti sudačke nadoknade, iako se mora priznati da je veći dio posla obavio Joao Felix koji je prošao dva braniča, a onda poslužio Yamala koji pogađa suprotan kut.

Gol Yamala pogledajte OVDJE

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir odigrao je čitavu utakmicu za momčad iz Pamplone te imao dvije dobre prilike, koje nažalost nije iskoristio.

Kad i gdje gledati El Clasico u finalu španjolskog superkupa?

Real Madrid i Barcelona susrest će se u finalu španjolskog superkupa, utakmica na KSU stadionu u Rijadu igra se u nedjelju, 14. siječnja s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu. Bit će to repriza prošlogodišnjeg finala, a tada je Barca osvojila trofej pobjedom 3-1.

ZAMIJENIO GA KROOS Modrić asistirao, ali Marca ga kritizira: Opet nije blistao, čini se da više neće biti u prvih 11 POGLEDAJTE VIDEO Sramotno ponašanje navijača u Saudijskoj Arabiji. Izviždali su minutu šutnje za Beckenbauera

Idi na 24sata

Komentari 64

  • strmi007 12.01.2024.

    Standard krađa u režiji malog kluba

  • vučko SL 11.01.2024.

    Ja ne znam kako netko moze gledati utakmice Barcelone, u prvih 5 minuta mi je dosadilo. 100 dodavanja zadnja linija i pinekad vezni, i samo u krug. Napadači doslovno nisu dobili loptu 5 minuta.

  • noelsz 11.01.2024.

    To su Arapi i planirali, teška krađa Uefalone uz obilnu pomoć sudaca kod prvog gola, VAR pregled je bio samo za publiku, dok su suci već odlučili, da je bilo drukčije već bi se Arapi pobrinuli da Osasuna ne bude u finalu. Jad i bijeda Španjolskog nogometa da su se prodali ovim brojačima zrnaca pijeska za šaku dolara, Toni Kross je 100% u pravu kad je izjavio da Arapi uništavaju Europski nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare