Obavijesti

Sport

Komentari 18

Saudijci zviždali kod Modrićeve zamjene, evo i zašto: 'Sramotno što rade! Sve se vrti oko novca'

Saudijci zviždali kod Modrićeve zamjene, evo i zašto: 'Sramotno što rade! Sve se vrti oko novca'

Toni Kroos osvrnuo se na zvižduke u Rijadu ironičnom porukom na društvenoj mreži, a trener Carlo Ancelotti rekao da mu nije jasno zašto su to navijači učinili

VIDEO

Real Madrid pobijedio je Atletico u ludom polufinalu španjolskog superkupa 5-3 nakon produžetaka, a saudijska publika pokazala je veliku nekulturu kad je izviždala minutu šutnje za nogometnu legendu Franza Beckenbauera. No nije samo pokojni Kaiser bio na meti, već i njegov sunarodnjak Toni Kroos (34).

POGLEDAJTE SAŽETAK: Real - Atletico 5-3

Već kod spikerove prozivke momčadi, kad je spomenuo Kroosovo ime, stadionom Al Nassra prolomili su se zvižduci.

Isto se dogodilo kad je igru u 67. minuti napustio Luka Modrić, a zamijenio ga upravo Nijemac, kao i svaki put kad bi Kroos dodirnuo loptu. U jednom trenutku su mu se nasmijali s tribina jer se poskliznuo.

- Ne razumijem zvižduke, razgovarao sam o tome s njim. Nije bio dobar na treninzima zadnjih dana zbog fizičkog problema. Komplicirano je izostaviti Kroosa i Modrića iz prve postave - rekao je trener "kraljevskog kluba" Carlo Ancelotti.

Kroos se o svemu sarkastično oglasio na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru.

"To je danas bilo zabavno! Sjajna publika", napisao je.

Zašto su Saudijci izviždali Kroosa?

Kad je mladi španjolski reprezentativac Gabri Veiga (21) ljetos napustio Celtu Vigo i potpisao za saudijski Al Ahli, Kroos je kao komentar u objavi Fabrizija Romana napisao "sramotno". Ali nije tu stao s kritikama na račun Saudijske Arabije.

Smetalo ga je što su na Bliski istok počeli dolaziti i mladi europski talenti, a ne samo igrači na sredini ili kraju karijere.

Real Madrid Training Session and Press Conference - Ciudad Real Madrid Training Centre - Monday 8th May

- Kažu da je tamošnji nogomet ambiciozan, ali sve se vrti oko novac. Na kraju, to je odluka za novac i protiv nogometa. Počinje biti teško za nogomet kakav svi znamo i volimo. Svi moraju odlučiti za sebe, kao što je i Cristiano Ronaldo - rekao je ljetos Kroos.

Saudijci mu to očito nisu zaboravili pa su ga počastili salvom zvižduka, a nema sumnje da će tako biti i u nedjelju kad će Real igrati finale protiv boljega iz dvoboja Barcelone i Osasune, koji igraju večeras od 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...