To je to što me zanima!

Demonstracija moći: Real je utrpao četiri komada Spursima

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka Real Madrid je na Santiago Bernabeu slavio protiv Tottenhama 4-0. Zabili su Adebayor (2), Di Maria i Cristiano Ronaldo
Vidi originalni članak

Korner u 4. minuti, Adebayor skače, a Luka Modrić na crti spetljao se i ugurao loptu u gol. Isti igrač u 57. minuti ponovno zabija za 2.0 Reala. A ako netko zna kako je zabiti Tottenhamu, onda je to Adebayor koji je u 10 utakmica protiv Spursa 10 puta bio strijelac. 

Real je zasluženo poveo nakon furioznog starta. Da stvar bude gora za Spurse, Peter Crouch je dobio crveni karton. Engleski napadač u 15 minuta sakupio je dva žuta kartona. Prvi je dobio opravdano, a drugi možda malo i prestrogo. 

Luka Modrić i Vedran Ćorluka u sastavu su Tottenhama bili od prve minute. Luka je bio sukrivac kod prvog gola iako nije mogao mnogo toga učiniti na gol-crti. Iako su imali igrača više i 1-0, igrači Reala nisu uspjeli opasnije zaprijetiti Tottenhamu do kraja prvog dijela. Tottenham je čak izgledao opasnije s igračem manje, a Gareth Bale je imao sjajnu priliku za 1-1, no pucao je u vanjski dio mreže. Dojam je u prvih 45 minuta bio da Real nije znao kako probiti defenzivni blok koji su postavili igrači Tottenhama. 

No u drugom se otvorilo Realu. Ponovno je na scenu stupio Adebayor i glavom zabio za 2-0. Nije lako bilo Tottenhamu koji se branio od 15. minute s igračem manje. A stigli su na stadion na kojem je Real Madrid u posljednje četiri utakmice slavio sva četiri puta uz gol-razliku 11-0. 

Di Maria je dotukao Tottenham fenomenalnim golom u 72. minuti utakmice. Pogodio je rašlje Di Maria za velikih 3-0. A šlag na kraju bio je sjajan volej Cristiana Ronalda koji je golom za 4-0 potvrdio prolazak Reala u polufinale Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • ironmaiden666 07.04.2011.

    modric se dize!nakon ocajne partije u gruziji odigrao je uzasnu u madridu.al napredak je ocit nema sta

  • Sekach 07.04.2011.

    Budite dobri i registrirajte se ovdje...nista vise od vas ne trazim... http://www.weed-city.net/?weed=16178 Zahvaljujem... =)

  • YNWA1892 06.04.2011.

    mene zanima di su nestali oni villa i plavocrni - obožavatelji "famoznog" lukice??

Komentiraj...
Vidi sve komentare