To je to što me zanima!

El Hadji Diouf prebijen nakon što je maltretirao goste u klubu

Bio je sa suprugom, ali je bio potpuno pijan te se derao na goste, rekao je izvor iz kluba u senegalskom Amadiesu, u kojem je nogometaš pobrao batine u wc-u
Vidi originalni članak

Bivši senegalski reprezentativac El Hadji Diouf ponovo je pokazao svoju prgavu i problematičnu narav u jednom klubu u njegovoj domovini.

Diouf, poznat po ekscesima na i izvan terena, početkom tjedna u klubu u senegalskom gradu Almadiesu stvarao je probleme nakon čega je zaradio batine.

Lokalne novine pišu da su ga dvojica muškaraca pratila do toaleta u kojem su ga 10 minuta tukli.

- Bio je sa suprugom, ali je bio potpuno pijan te se derao na goste - rekao je neimenovani izvor, a novinar Le Populaire je potvrdio da je Diouf i prije bio sklon tučnjavama.

No vlasnik kluba za The Sun je rekao da je incident u kojem je sudjelovao napadač Leedsa trajao tek tri sekunde te da igrač nije ozlijeđen.

Diouf, koji je igrao za Rangerse, Liverpool, Bolton i Blackburn već je bio optuživan zbog pljuvanja protivničkih igrača, a 2005. godine morao je na rehabilitaciju zbog pijančevanja, koje ga je koštalo oduzimanje vozačke dozvole.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ciccio 22.05.2013.

    El Šabančina...dobio po tamburi...hahahahahahahahahahaha

  • GJURO 22.05.2013.

    Eto vidite da je naš Dammir "mala beba", - nije agresivan, samo je veseljak koji si popije koju čašicu, kao većina Hrvata...

  • Jim Morrison 22.05.2013.

    neka su ga namlatili, uvijek je bio problematican

Komentiraj...
Vidi sve komentare