To je to što me zanima!

El Soudani: Cilj je dvostruka kruna i ulazak u Ligu prvaka

'Pitao sam svog izbornika Vahida Halilhodžića o klubu pa mi je rekao da je Dinamo odličan klub za mene i mjesto gdje mogu dalje napredovati i razvijati se kao igrač'
Vidi originalni članak

El Arbi Hillel Soudani posljednji je u nizu pojačanja koji se priključio pripremama Dinama u utorak, a već spremno dočekuje novu avanturu s 'modrima'. U razgovoru za službenu stranicu Dinama alžirski reprezentativac otkrio je svoje ambicije.

- Dinamo je već godinama prvak države tako da želim i ove godine uzeti prvenstvo, a bilo bi lijepo i Kup. Što se tiče Europe, Modri su posljednje dvije godine igrali skupine Lige prvaka što je sam vrh i nadam se odnosno vjerujem da isti uspjeh možemo ponoviti i ove godine - rekao je El Soudani i otkrio kako se odlučio za dolazak u Dinamo:

- U klubu su mi rekli da me traži Dinamo i to mi je odmah bilo zanimljivo jer se radi o klubu koji igra Ligu prvaka. Odmah sam išao na internet, čitao o klubu i gradu gdje sam vidio da se radio o klubu s tradicijom. Onda sam  pitao svog izbornika Vahida Halilhodžića o klubu pa mi je rekao da je Dinamo odličan klub za mene i mjesto gdje mogu dalje napredovati i razvijati se kao igrač.

S novom momčadi tek se treba upoznati.

- Teško bilo steći neki dojam o snazi momčadi na temelju početka priprema. Siguran sam da je dobra momčad jer dominira u domaćim natjecanjima i pritom već godinama igra Europsku ligu i Ligu prvaka. Atmosfera mi se čini odlična i već se družim sa suigračima tako da osjećam da ću se vrlo brzo prilagoditi. Svi su me jako lijepo prihvatili, Jerko mi prevodi tako da pratim i što dečki pričaju pa vjerujem da ću se jako brzo postati dio ekipe - rekao je Alžirac.

El Soudani je ofenzivac, no nije izbirljiv što se različitih pozicija tiče.

- Meni je svejedno. Igrao sam ponekad špicu, a ponekad na krilu i stvarno mi je svejedno. Gdje god trener misli da mogu dati najviše za ekipu tamo ću igrati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lloris 1 27.06.2013.

    nemože biti loš igrač

  • ado2013 27.06.2013.

    Selam alejjkum!!!nadam se da ćeš ostavit traga u DINAMU!!!!naprijed plavi!!!

  • bosanac laki 27.06.2013.

    liga nam je smanjena na 10 klubova,objektivno dinamu nema tko ozbiljno zaprijetit,najviše su se pojačali za nadolazeću sezonu,doveli napokon prava pojačanja za ligu prvaka i ove sezone osvajaju prvenstvo a bogami i kup,ostali klubovi skupa sa hajdukom samo popunjavaju ligu,prejak je dinamo za hnl......

Komentiraj...
Vidi sve komentare