To je to što me zanima!

Elanga ostaje u Unitedu: Ovo je idealno okruženje za napredak

Ushićeni smo što je Anthony potpisao novi ugovor i svi uzbuđeno čekaju vidjeti njegov napredak u sljedećim sezonama, izjavio je sportski direktor Manchester Uniteda John Murtough
Vidi originalni članak

Mladi švedski reprezentativac, Anthony Elanga (19), u petak je potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom koji će ga na Old Traffordu zadržati do ljeta 2026., objavio je klub.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manchester ima opciju zadržati Šveđanina još godinu dana duže.

Elanga je do sada pet puta nastupio za prvu momčad Manchester Uniteda, a u svom drugom nastupu je postigao i pogodak u pobjedi 2-1 protiv Wolverhamptona u svibnju ove godine.

- Razina je iznimno visoka, ali ovaj ugovor je još jedan važan trenutak na mom putovanju. Ovo je idealno okruženje za novi iskorak, u društvu vrhunskih igrača i trenera od kojih mogu učiti svaki dan -  izjavio je Elanga putem u službenom priopćenju.

Ove je sezone triput nastupio za prvu momčad. U rujnu je ušao kao zamjena u porazu od West Hama (0-1) u engleskom Liga kupu (Carabao Cup), a početkom prosinca je u Premier ligi zaigrao protiv Crystal Palacea, prvoj utakmici koju je kao trener vodio Ralf Rangnick. Njemački stručnjak ga je samo tri dana poslije uvrstio u početnu postavu na utakmici Lige prvaka protiv švicarskog Young Boysa.

- Ushićeni smo što je Anthony potpisao novi ugovor i svi uzbuđeno čekaju vidjeti njegov napredak u sljedećim sezonama -  izjavio je sportski direktor Manchester Uniteda John Murtough.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nokia8 25.12.2021.

    Navijam za Liverpul ali ovo je dobar igrac, bice od njega nesto.

  • skenderbeu___dinamo 25.12.2021.

    Dođi u dinamo, igrat ćeš pred najboljom publikom na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare