To je to što me zanima!

"Od sudara s LeBronom kao da je na mene naletio kamion"

Nesretna žena stradala je na košarkaškoj utakmici nakon što je na nju pao LeBron James. Završila je u bolnici, no javila se, rekla da se ne ljuti te se osjeća 'polomljeno'
Vidi originalni članak

Prije svega, dobro sam, napisala je na svom Twitteru Ellie Day .

Supruga golferske zvijezde Jasona Daya stradala je na NBA utakmici nakon što je na nju pao jedan od najboljih, ali i najsnažnijih, košarkaša u povijesti - LeBron James . Hitno je prevezena u bolnicu gdje je primljena sa simptomima potresa mozga.

- Sve me strašno boli, jako sam natučena po cijelom tijelu. Sudar s tim velikim čovjekom je kao da te manji automobil udari. Snažno sam udarila glavom i vratom o parket i bilo je jako strašno . Osjećam se kao da me kamion udario - rekla je gospođa Day.

Dodala je kako se ne ljuti, da je sve to dio igre te da se tek poslije ponoći počela prisjećati što se dogodilo na parketu.

- Gluposti su priče da me moj suprug, koji je sjedio pokraj mene, trebao zaštiti. Sve se odvilo toliko brzo da nitko nije mogao reagirati. Pa reagirala bih i sama da sam vidjela što se sprema. Da me on pokušao zaštititi obojica bi pali na mene, a to bi bilo još gore. LeBron je ogroman i nije se mogao zaustaviti - kaže Ellie.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Aronija 20.12.2015.

    to je draž sjedenja uz parket ali da LeBron ima bar malo osječaja pa da stane još je čovjeka skoro skršio pri dizanju

  • Oblivion 20.12.2015.

    Dobro je prošla, prije 2,3 godine je king LeBron bio nekih 7,8 kg teži...

  • strmi007 19.12.2015.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare