To je to što me zanima!

Elvir Maloku dobio poziv U-21 izbornika Albanije: Prihvatit ću

Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza, tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije, kaže mladi igrač Hajduka Elvir Maloku
Vidi originalni članak

Elvir Maloku dobio je poziv u U-21 reprezentaciju Albanije za dvije prijateljske utakmice, protiv Kazahstana 12. lipnja u Bugarskoj, te protiv Švedske 16. lipnja u Švedskoj. Maloku će prihvatiti opciju igranja za Albaniju, no hoće li se odazvati ovoj akciji odlučit će nakon razgovora s novim trenerom Hajduka Damirom Burićem.

Elvir Maloku rođen je u Rijeci, prošao je sve mlađe selekcije Hrvatske, ali s obzirom na njegovo albansko porijeklo ima opciju zaigrati i za reprezentaciju Albanije.

- Odlučio sam da ću prihvatiti poziv Albanskog nogometnog saveza, tako da ću u budućnosti igrati za reprezentaciju Albanije. Što se tiče konkretnog poziva za ove dvije utakmice, želim sve napraviti u dogovoru s klubom. Razgovarat ću s novim trenerom gospodinom Burićem, jer ne bih želio izostati s početka priprema za novu sezonu. Zapravo bih želio od prvog dana nametnuti se treneru za europske utakmice koje nas vrlo brzo čekaju - kazao je mladi napadač Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Belica 02.06.2015.

    i nije za drugo!

  • El Tractor 02.06.2015.

    Sritno dalje...

  • lessi 02.06.2015.

    Ako se osjeća kao Albanac, onda je normalna stvar da zaigra za Albaniju. Nešto najgore mi je kad netko ide igrati za reprezentaciju samo iz interesa, bez ikakvog nacionalnog naboja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare