To je to što me zanima!

Elvis Scoria odao transfer: Kalilou Traore će u Hajduk

Malijac Kalilou Traore, po mnogim ocjenama prvi igrač Druge HNL, iz Istre 1861 bi trebao prijeći na Poljud. Potvrdio je to i trener Puljana Elvis Scoria
Vidi originalni članak

Kao šlag na kraju jedne odlične sezone pulska Istra 1861 na svom je travnjaku pobijedila Slavonac CO. Uzeli su posljednja tri boda ove sezone, time i naslov prvaka u Drugoj HNL. Puljani će iduće sezone igrati u najvišem rangu domaćeg nogometa, ali bez pomoći svog najboljeg igrača. Kako se čini, 21-godišnji Malijac Kalilou Traore uskoro će preseliti u Hajduk!
- Je li ovo posljednja utakmica Traorea za Istru, odlazi li u Hajduk? - upitali su novinari istarskog portala Regional Express trenera Puljana Elvisa Scoriju. Bivši trener Rijeke i Slaven Belupa potvrdno je kimnuo glavom i time najavio kako će žuto-zeleni uskoro ostati bez igrača kojeg su upućeni označili najboljim igračem ovogodišnjeg drugoligaškog natjecanja.
Traorea su tijekom ove sezone pratili i Dinamo i Hajduk, no očito su Splićani bili uporniji, konkretniji i zagrijaniji.

TKO JE KALILOU TRAORE?
Imam jednog igrača za tebe, uzmi ga i nećeš pogriješiti, rekao je u uvodu u sezonu Elvisu Scoriji njegov dobar prijatelj. A taj prijatelj zove se - Juande Ramos. Poznavao je od ranije Traorea, u tom trenutku igrača marokanskog Wydada i znao je koliko je 21-godišnji veznjak dobar. Cijena mu je po Transfermarktu čak milijun eura, no teško je vjerovati da će Hajduk platiti toliko za 192 cm visokog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bays 31.05.2009.

    dečko je očito puno bolji od calella koji je po meni veći promašaj od andersona coste, maminjo bi se isto trebao uključiti u utrku

  • yosaki 31.05.2009.

    hahha kako bi tovari rekli bolje drugi s bilima nego prvi s crnima hahahhhah!!!!

  • milangirl86 31.05.2009.

    Dečko je Pre Dobar,99% zasluga idu njemu što je Istra ušla u 1 ligu. Šteta što odlazi. Traore zaslužuje Bolje,

Komentiraj...
Vidi sve komentare