To je to što me zanima!

Embiid se igrao košarke! Zabio 39 koševa Detroitu; Šarić slab

Philadelphia je na svom parketu u "europskom" terminu pobijedila Detroit 109-99, a Joel Embiid briljirao je s 39 koševa i 17 skokova. Naš Dario Šarić ponovno je bio skroman, ubacio je samo pet poena
Vidi originalni članak

Joel Embiid ozbiljno najavljuje kako će mu ova sezona biti daleko najbolja u karijeri u NBA ligi. I treću utakmicu u nizu zabio je preko 30 poena! Philadelphiju je u ranopopodnevnom terminu po lokalnom vremenu u subotu odveo do domaće pobjede nad Detroitom 109-99 uz 39 koševa, 17 skokova i jednom asistencijom u 34 minute.

Maestralnu partiju Kamerunca posebno će pamtiti Andre Drummond, kojega je Embiid još jednom izdominirao. Zakucavao je pored njega, iznuđivao osobne i ostavio ga na samo osam koševa uz devet skokova.

Bila je to utakmica koja je od samog početka išla na mlin Sixersa i pobjeda domaćina u Wells Fargo Centru nikad nije bila upitna. Phila je na poluvremenu imala i rekordna 22 poena viška (69-47) koje su na koncu Pistonsi, unatoč katastrofalnom šutu za tricu (5/17) ipak prepolovili za konačnih -10.

Najefikasniji kod gostiju bio je Blake Griffin s 38 koševa i 13 skokova, dok je u pobjedničkom sastavu hrvatski reprezentativac Dario Šarić opet ostao skromnog učinka, svega pet koševa uz četiri skoka u 22 minute. Četvrtu utakmicu u nizu Šiši je ostao na jednoznaenkastom broju poena nakon što je, u drugoj polovici listopada, nagovještavao povratak u pravu šutersku formu.

Kako bilo, njegova Philadelphia ubilježila je šestu pobjedu za dolazak na šesto mjesto Istoka, tik iza Detroita (4-4).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 04.11.2018.

    odličan igrač,

  • funaki12 04.11.2018.

    Ne podržavam površnost i nemar, ali brate više ste naporni s upornim ispravljanjem pogrešaka autora članka. Da su ovo sportske novine i da se sport rubrika čita bilo bi bolje, ali eto nisu pa je tako kako je. Ja nikad ne čitam članak u 24sata o NBA nego samo komentiram a vidim da se neki informiraju tu o NBA, takvim bi preporučio druge sportske stanice i službenu stranicu NBA a ima i aplikacija gdje se može puno toga saznati. Ako već znate rezultate i statistiku s utakmica zašto stalno prozivate autora? Ne kažem da nije zaslužio da ga se prozove ali od ukupnih komentara pola bude o greškama u članku. Komentirajte košarku a ne članak

  • Baruga27 04.11.2018.

    Embiid potrosi lopti kao obje ekipe u susretu zajedno. Bilo bi zalosno da nije preko 30 poena. Ako tko gleda utkamice zna o cemu govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare