To je to što me zanima!

Emir Spahić teško stradao u prometnoj nesreći kod Gackoga

Emir Spahić zaigrao je i za dubrovački MNK Square u doigravanju za prvenstvo Hrvatske prošle sezone. Riječ je o ikoni, pa i jednom od najkarizmatičnijih igrača u povijesti BiH nogometa...
Vidi originalni članak

Emir Spahić, bivši kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Gackoga, nedaleko od Trebinja, doznaje Dnevni avaz. Nakon smještanja u intenzivnoj jedinici bolnice u Trebinju, helikopterom je prebačen u Sarajevo. Bivši nogometaš izvan je životne opasnosti.

Emir Spahić za reprezentaciju BiH skupio je 94 nastupa, bio član nacionalne vrste na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

U igračkoj karijeri nastupao je za Čelik, GOŠK Dubrovnik, Zagreb, ruski Šinik Jaroslav, Torpedo i Lokomotiv Moskvu, Montpellier, Sevillu, Anži Mahačkalu, Bayer Leverkusen i HSV, dok je prošle sezone nastupao i za dubrovački MNK Square u doigravanju prvenstva za prvaka Hrvatske.

Spahić i još dvije osobe bile su u terencu kojim je upravljao baš bivši nogometaš. Došlo je do prevrtanja terenca, a Spahić je zadobio najteže ozljede i njegovo stanje je ozbiljno, iako se cijelo vrijeme nalazi pri svijesti.

Poruke podrške odmah su krenule stizati...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 30.08.2019.

    Zelim mu brz oporavak. Covjek je RH i BiH drzavljanin igrao je za hrvatske i BiH klubove, kao i za mnoge druge. Sportas je na ponos obiju zemalja. Nema potrebe za neprimjerene i zlonamjerne komentare. Cesto uz clanak procitam i komentare cisto da dozivim bilo citatelja. Ovo je strasno kakvih sve komentara ima opcenito. Dajte ljudi posvetite se sebi i radite na sebi bit ce nam svima bolje i ljepse.

  • bezobrvenajeziku 30.08.2019.

    Žao mi je što se to desilo ali brate mili i vozi se brzo...

  • 7vuk777 30.08.2019.

    požurite konji moji

Komentiraj...
Vidi sve komentare