To je to što me zanima!

Emmanuel Adebayor odlazi iz Manchester Cityja u Monaco?

Emmanuel Adebayor, 26-godišnji togoanski nogometaš, nije se posebno dobro snašao u Manchester Cityju, gdje je preselio prije dva ljeta, tada kao igrač Arsenala
Vidi originalni članak

U razdoblju igranja u Manchester Cityju Adebayor je vrlo često upadao u svađe sa suigračima, ali i čelnicima kluba, pa se logično već dulje vrijeme priča o njegovom odlasku. Da je jedan od prekobrojnih dokazalo je i nedavno pojačanje koje je klub uzeo, sjajnoga 24-godišnjeg bosanskog nogometaša Edina Džeku.

Ove je sezone Adebayor u Premiershipu odigrao osam utakmica, te je zabio jedan gol. 

Nekoliko klubova se stalo u red i zainteresirano prate razvoj događaja s Adebayorom. Fulham i West Ham su klubovi koji se interesiraju za njega, ali Sky Sports piše da je francuski Monaco postao najrealnija opcija za Adebayora. Togoanac je tamo već i igrao, od 2003. do 2006. godine, i očito ostao u dobrom sjećanju.

Monaco treba nekakvu brzu radikalnu promjenu jer se nalaze na 18. mjestu ljestvice francuskog Le Championnata (zona ispadanja). Napadački su posebno tanki, pa su tako u 20 utakmica zabili 20 golova. Samo su tri momčadi u prvenstvu slabije napadački od njih (Nica, Lens i Arles).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • frenky18 19.01.2011.

    bas će otić u monaco kad jos sigurno moze birat dobre klubove

  • Valente7 19.01.2011.

    Kretenu je Wenger spasio karijeru a on ode u City i expresno propadne..e neka!

  • supermajmun 19.01.2011.

    Moze li u City-u ijedan igrac ostati vise od dvije godine???

Komentiraj...
Vidi sve komentare