To je to što me zanima!

Emotivna objava legendarnog Nijemca: Prvo Svjetsko bez tebe

Legendarni Diego Maradona napustio nas je prije dvije godine, a uoči SP-a u Kataru prisjetio ga se Lothar Matthäus. Fotografija je nastala u finalu Svjetskog prvenstva 1990. u Italiji
Vidi originalni članak

Jedan je legenda Napolija i Argentine, drugi Bayerna i Njemačke, a zajedničko im je osvajanje Svjetskog prvenstva i prijateljstvo koje ih je vezalo kroz čitav život.

Legendarni Diego Maradona napustio nas je prije dvije godine, a uoči SP-a u Kataru prisjetio ga se Lothar Matthäus (61).

- Prvo Svjetsko prvenstvo bez tebe - napisao je Nijemac u opisu fotografije na kojoj su dvije 'desetke' - argentinska i njemačka, u zagrljaju.

Fotografija je nastala u finalu Svjetskog prvenstva 1990.  kada je Zapadna Njemačka slavila protiv Argentine, koja je branila naslov iz Meksika.

GODINE 2030. Španjolci i Portugalci pozvali Ukrajinu za domaćinstvo SP-a IZBORNIK OBJASNIO Dalićev popis: Nitko nema što ima on! A predstavljamo narod, ne sebe. Zato su neki otpali...

Baš prije nekoliko tjedana je Argentinski nogometni savez objavio na svom YouTube kanalu objavio videu u spomen na neraskidivo prijateljstvo Maradone i Matthäusa pod nazivom "prijatelji su uvijek prijatelji".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare