To je to što me zanima!

Emotivni navijači podržali su Rakitića: S tobom i do smrti!

Iako je Abidal prije nekoliko tjedana poručio Rakitiću da ne računaju više na njega i da može potražiti novi klub novi klub, navijači su na utakmici protiv Borussije pokazali što misle o tome...
Vidi originalni članak

Od jednog od najboljih i najkonstantnijih igrača, postao je najveći grijač na katalonskoj klupi. Ivan Rakitić je u sezoni 2017/2018 odigrao čak 70 utakmica, u klubu i reprezentaciji, što je bilo uvjerljivo najviše. 

Skoro dvije godine kasnije, Raketa je na utakmici protiv Dortmunda tek drugi put ove sezone počeo utakmicu u prvih 11. Pomalo nevjerojatno zvuči obzirom da je čovjek prije dvije godine bio jedan od ključnih igrača Blaugrane, držao je sredinu terena i bio neprikosnoven, ali sve kao da se promijenilo preko noći.

Na ljeto je u klub stigao Frenkie de Jong i trener Ernesto Valverde kao da je zaboravio na Raketu, a prije mu je bio nezamjenjiv. Gdje je nestala sva ta silna ljubav i poštovanje, ne znamo, ali navijači su pokazali da i dalje vole i poštuju hrvatskog reprezentativca.

LIGA PRVAKA Lovren otkinuo bod Napoliju, Barca razmontirala Borussiju

Iako je Abidal prije nekoliko tjedana poručio Rakitiću da ne računaju više na njega i da može potražiti novi klub novi klub, navijači su na utakmici protiv Borussije pokazali što misle o tome. Ivan je igru napustio u 78. minuti, a onda su ga navijači pozdravili gromoglasnim ovacijama. Kako bi sve bilo krajnje emotivno, pobrinuo se jedan navijač koji je držao transparent na kojem je pisalo, 'S tobom i do smrti'.

Prevedeno, klub je očito već zaboravio na ono što im je Rakitić dao i praktički su ga odbacili, ali navijači nisu. I neće nikada.

LJUDE SE NE MOŽE PREVARITI Navijači su rekli svoje: Rakitiću ovacije prepunog Nou Campa!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mr.koskic 28.11.2019.

    Rakitić je stvarno sjajan igrač i ne treba mu da ga upropasti taj Ernesto Valverde.

  • Brozo 28.11.2019.

    Vidi se igra sa Rakitićem i bez. Stvarno mi nije jasna politika kluba?!

  • Hrvatina91 28.11.2019.

    Raketa, odi od tog kluba. Iako se vidi razlika dok igras i dok ne igras kod njihove igre.. Ali su sve zaboravili sto si im dao. A i nazalost..za njih si stari igrac pa bolje iskoristi sljedeci transferni rok. Jer ovdje samo gubis vrijeme..a barci zelim da bog da da sve izgubili, isto kao i juventusu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare