To je to što me zanima!

Zabio gol pa pokazao majicu s porukom preminulom prijatelju

Lucas Torreira je nakon gola Napoliju istaknuo majicu s fotografijom i porukom najboljem prijatelju iz djetinjstva koji je poginuo u prometnoj nesreći: Volimo te i nedostaješ nam, Rafita...
Vidi originalni članak

Arsenalov veznjak Lucas Torreira je u četvrtak u Europskoj ligi zabio gol Napoliju, a onda ga posvetio najboljem prijatelju iz djetinjstva. Imao je u rukama majicu na kojoj je bila isprintana fotografija njih dvojice kako drže dres Sampdorije i poruka: "Volimo te i nedostaješ nam, Rafita". Sjećanje je to na Rafaela Guarina koji je u subotu poginuo u prometnoj nesreći.

Iako je istaknuo osobnu poruku, ne mora se plašiti kazne jer majicu nije imao na sebi, nego mu je ona dobačena s tribina. Da ju je nosio ispod dresa, prekršio bi pravila koja ističu da "oprema ne smije imati nikakve političke, religijske i osobne slogane, izjave ili fotografije."

Torreira je prije dolaska u Arsenal igrao u Italiji, a dres Sampdorije je nosio 71 put.

Subi zabranili pokazivati majicu s Ćustićevim likom

Danijel Subašić nikada na teren ne izlazi bez majice ispod dresa na kojoj je fotografija Hrvoja Ćustića. Naša hobotnica na taj način odaje počast tragično stradalom prijatelju s kojim je igrao u Zadru.

Zbog te majice Suba je dobio upozorenje Fife tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Izbjegao je kaznu, ali su ga nakon utakmice s Danskom upozorili da više ne smije skidati dres i isticati Ćustićev lik zbog pravila da nogometaši na opremi ne smiju pokazivati osobne poruke.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OS_LEGA 12.04.2019.

    Lijepa gesta. Ja da sam na njegovom mjestu imao bi majicu sa reklamom portala "24 sata" jer nam daju sve informacije iz zemlje i svijeta ( a bogami i šire nego uže)

  • Whyalwaysme123 12.04.2019.

    Torreira je odlican igrac al i ljudina

  • Budni 12.04.2019.

    Bravo majstore! Jer prijatelja ne nađeš svaki dan a još manje ga izgubiš za cijeli život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare