To je to što me zanima!

Engleska: Alan Shearer bi prihvatio mjesto izbornika

Alan Shearer je navodno povjerio bliskom prijatelju da bi prihvatio ponudu ukoliko mu se ponudi izborničko mjesto, piše The People
Vidi originalni članak

Britanski The People donosi da je bivša nogometna zvijezda Newcastle Uniteda i engleske reprezentacije Alan Shearer spreman zamijeniti Stevea McClarena na mjestu izbornika.
Shearer je navodno povjerio bliskom prijatelju da bi prihvatio ponudu ukoliko mu se ponudi izborničko mjesto.
Bivši veliki strijelac nema trenerskog iskustva, ali je spreman napustiti mjesto komentatora i posvetiti se trenerskom pozivu.
FA savez je to ozbiljno shvatio i uvrstio Shearera među najozbiljnije kandidate ako se Engleska ne ode u Austriju i Švicarsku.
Prije njega su još samo Jürgen Klinsamann (Njemačka), Marko van Basten (Nizozemska) i Mark Hughes (Wales) preuzeli vođenje nacionalnih selekcija bez da su prethodno imali trenerskog iskustva. Jürgen Klinsamann je osvojio s Njemačkom broncu na zadnjem Svjetskom prvenstvu 2006.
U kombinacijama za menadžera "Gordog albiona" su i menadžer Aston Ville Martin O'Neill, izbornik mlade engleske reprezentacije Stuart Pearce i šef Readinga Steve Coppell.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare