To je to što me zanima!

Engleska Premier liga sljedeće sezone s video tehnologijom...

Koristit ćemo sofisticiranu tehnologiju koja će procijenjivati je li lopta prešla gol liniju, ili ne, rekao je direktor lige Richard Scudamore. Uvođenje mora odobriti Fifa
Vidi originalni članak

Od sezone 2012/2013 engleska Premier liga uvodi video tehnologiju na gol liniju. Čelnici lige to su potvrdili, a čeka se samo odobrenje Fife.

- Koristit ćemo sofisticiranu tehnologiju koja će procjenjivati je li lopta prešla gol liniju - rekao je direktor lige Richard Scudamore.

Englezi još ne mogu prežaliti poništen gol Franka Lamparda na Svjetskom prvenstvu u JAR-u protiv Njemačke. Istom igraču priznat je gol na utakmici protiv Tottenhama iako lopta nije prešla liniju.

- Igrači uvijek prigovaraju je li lopta prešla ili nije. Mogli bismo sutra predstaviti tehnologiju, no čekamo odobrenje Fife. Sljedeća godina je rok da to uvedemo - dodao je Scudamore.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hbcro7 20.07.2011.

    Pitanje je naravno da li će FIFA to odobriti.Ne vidim ništa loše u uvođenju tehnologije,hokeju i tenisu je to definitivno koristilo. Osim toga nije lako nadgledati teren od 90 metara i 22 igrača.

  • katibus 20.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • user_48142 20.07.2011.

    dobro je to sve al ja se slazem s ovima gore da bi bilo pametnije da uvedu i "naštemaju" tehnologiju za zaleđa jer ipak ima puno puno vise nepravednih odluka o zaledjima nego o prelasku lopte iza gol crte. al dobro. mozda ce i to jednog dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare