To je to što me zanima!

Engleska reprezentacija ima najskuplji dres ikad

Iako novi Umbro dres engleske nogometne reprezentacije nije još predstavljen, zna se da će biti najskuplji nogometni dres ikad proizveden
Vidi originalni članak

Novi dres engleske nogometne reprezentacije bit će najskuplji ikad među nogometnim dresovima diljem svijeta. Cijena od 50 funti (oko 400 kuna) znatno je veća od onoga prozvedenog za Chelsea koji se prodaje za oko 200 kuna. Dres je za englesku reprezentaciju proizveo div u proizvodnji sportske opreme, Umbro. Dizajneri kažu kako su inspiraciju za novi dres pronašli u slici Bobbyja Moorea u reprezentativnom dresu iz četvrtfinala Svjetskog prvenstva 1966. godine. U ponudi će biti potpuno bijeli dres s ovratnikom i bez njega. Napominju i kako će to biti povratak vremenima u kojima je engleski dres predstavljao nešto posebno.
- U izradi dresa mnogo je stvari utjecalo na krajnji proizvod. No najviše nas je vodila fotografija Bobbyja Moorea prilikom izlaska na teren 1966. - priča dizajner David Blanch. Dres još nije predstavljen javnosti, a svoj debi imat će na prijateljskoj utakmici sa Slovačkom na Wembleyu 28. ožujka. U prodaju će biti pušten tri dana kasnije na dan kvalifikacijske utakmice s Ukrajinom.

CIJENE DRESOVA 'VELIKE ČETVORKE':
ARSENAL - 330 KN
MANCHESTER UNITED - 330 KN
LIVERPOOL - 322 KN
CHELSEA - 206 KN

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrc_dinamo 16.03.2009.

    stegnite remen :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare