To je to što me zanima!

Engleska teorija: Ronaldove kopačke ukrao je Rafa Nadal?!

Krađa u Realovoj svlačionici uoči utakmice s Bayernom privuklo je pažnje kao i sam susret. Off The Post bacio se u potragu za krivcem i došao do zanimljivog zaključka
Vidi originalni članak

Osim velike pobjede Bayerna nad Real Madridom u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Allianzi Areni, top tema bila je drska krađa u svlačionici 'kraljevskog kluba'.

Naime, lopovi su prije utakmice ušli u svlačionicu i ukrali šest pari kopački te nekoliko dresova, a najgore je prošao Cristiano Ronaldo, kojemu je otuđeno tri para prepoznatljivih Nike Mercurial Vapor Superfly III kopački.

Engleski sportski portal Off The Post odmah se bacio u potragu za pronalaskom krivca, a svi dostupni tragovi uputili su na - Rafu Nadala!

Glavni argument za prozivanje drugog tenisača svijeta je Nikeova reklama u kojoj s Rafa i Cristiano igraju nogomet i tenis na travnatom terenu. U jednom trenutku CR7 noseći narančaste kopačke zabija 'smeš' što je zapanjilo Nadala, koji brzo oblači kopačke. Kad ga je Portugalac zatražio da mu vrati kopačke, Nadal nije htio.

Dakako, radi se o šali, ali vjerujemo da nijednom ni drugom nije do smijeha obzirom da je Nadal veliki fan Reala, a Ronalda za tjedan dana čeka težak posao na Santiago Bernabeu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pavel 87 19.04.2012.

    ko to koga..reporter piše da su to superfly 3 kopačke , a na reklami piše VAPOR 8...??

  • sTones 19.04.2012.

    federer i messi - kraljevi! :)

  • sharky218 19.04.2012.

    kako ste jadni, samo pljujete po njemu. a kad bi ga vidjeli lizali bi mu dupe za jedan autogram. ajd nacrtajte more i udavite se

Komentiraj...
Vidi sve komentare