To je to što me zanima!

Engleski mediji: Eduardo je najbolji igrač ove utakmice

Super povratak nakon godinu dana van terena, o Eduardovoj igri piše nogometni portal Goal.com. I ostali mediji misle otprilike jednako
Vidi originalni članak

Fantastična igra Eduarda da Silve u prvoj utakmici u Arsenalovom dresu nakon više od godinu dana impresionirala je, kako klupske navijače, tako i neutralne promatrače i novinare. Eduardo je Cardiffu u 4. kolu FA Cupa na Emiratesu zabio dva komada za Arsenalovu pobjedu 4-0. Bili su to njegovi 13. i 14. gol u dresu “topnika” u 32. ukupno službenom nastupu. Prošle je godine zabio 12 golova u 31 nastupu.
Portal Setanta Sport Eduarda je ocijenio s fantastičnih 9.5, što je za ocjenu više od bilo kojeg drugog Arsenalovog igrača. Eduardu je najbliži Carlos Vela, asistent za njegov vodeći gol, s ocjenom 8.5.
Prema Goal.comu, Eduardo je odigrao za 8.5, te je također ponio epitet igrača utakmice uz komentar:
“Super povratak nakon godinu dana van terena. Bio je najbolji Arsenalov napadač i obilježio je svoj povratak dvama golovima.”
Na internetskim stranicama Sky Sportsa Eduardo je također glavna zvijezda prema glasovima navijača. Prema njihovom sudu Eduardo je zaslužio ocjenu 9.4.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare