To je to što me zanima!

Engleski mediji: Spursi bi Antu Vukušića, Fiorentina Kranjčara

Daily Star piše kako Harry Redknap želi "novog Modrića". Dodaje i kako Vukušića prate Arsenal, Chelsea, Everton i Newcastle. Fiorentina, s druge strane, želi Niku...
Vidi originalni članak

Prema pisanju Daily Stara, Tottenham se bacio u lov na mladog Hajdukovog napadača Antu Vukušića, drugog najboljeg strijelca HNL-a prošle sezone (14 golova). Iako se proteklih dana pisalo o Lyonovom zanimanju za Vukušića, u utrku za talentiranog napadača uključio se i Tottenham. Lyon je u teškoj financijskoj situaciji i vjerojatno otpada iz utrke. 

Daily Star piše kako Harry Redknapp želi "novog Modrića". Dodaje se i kako Vukušića prate Arsenal, Chelsea, Everton i Newcastle. Redknapp bi najradije da Vukušić zaigra zajedno s Lukom Modrićem kojega silno želi zadržati na White Hart Laneu. 

Engleski The Sun piše kako Niko Kranjčar želi otići iz Tottenhama. Navodno se za njega zanima Fiorentina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ifrancuz29 08.07.2011.

    daj nemojte srati kakav vukušić pa vi majke mi niste normalni

  • totasef 08.07.2011.

    Ma daj... Kakav Vukusic u Arsenalu, Spursima. Propao bi ko Kale u Blackburnu. On je cak imao i slabu konkurenciju u napadu i dobivao je sansu kod Big Sama. Kako je Kean dosao da vodi Blackburn nije utakmice odigrao kako treba.Vukusicu bi najbolje Njemacka liga dosla. Za 6-7 miliona da ode u Schalke, Hamburg il Stutgart. Pa dalje nek se dokaze..

  • user_87150 08.07.2011.

    ajde niko napusti taj klub vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare