To je to što me zanima!

Engleski navijač pao s tribine Wembleyja dok je postavljao zastavu: Slomio bedro, zdjelicu

Navijač, za kojeg je objavljeno tek ime Jon, u teškom je stanju prevezen u bolnicu nakon što je pao s tribina Wembleyja na početku utakmice Engleske i Hrvatske. Izvan je životne opasnosti...
Vidi originalni članak

Dok je sva pozornost bila usmjerena na utakmicu Hrvatske i Engleske (0-1) na Wembleyju, prava drama se odvijala uz teren ovog kultnog stadiona. Jedan navijač je pao s tribina na početku utakmice i s teškim ozljedama je prebačen u bolnicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije se micao jedno vrijeme, a svjedoci kažu da je osoblju stadiona trebala cijela vječnost da dođe do nesretnika i pomognu mu. Engleski mediji pišu kako je riječ o engleskom navijaču iz Birminghama, koji je prilikom pada slomio oba gležnja, bedrenu kost te zaradio i frakturu zdjelice. 

Vatreni navijač Aston Ville i engleske reprezentacije izgubio je ravnotežu dok je postavljao zastavu i pao s tribine.

Navijač, za kojeg je objavljeno tek ime Jon, u teškom je stanju prevezen u bolnicu, ali je srećom, preživio. BirminghamLive je obavijestio kako se Jon dobro oporavlja i da je izvan životne opasnosti.

- Ovo su užasne vijesti, Pomolimo se svi za njega - kazao je jedan od njegovih prijatelja.

- Možemo potvrditi da je gledatelj pao s tribina neposredno nakon početnog udarca na utakmici između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley. Gledatelju je ukazana medicinska pomoć na licu mjesta, a zatim je u teškom stanju prebačen u bolnicu - poručili su još u nedjelju sa stadiona.

UEFA je u međuvremenu potvrdila incident, ali je odbila daljnje komentare, pozivajući se na razloge privatnosti.

Utakmicu između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley pratilo je 22.500 gledatelja, većinom engleskih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Exterminator 15.06.2021.

    Ovo se nadam da budete pisali u nastavcima svaki dan barem do kraja eura ... kako ide oporavak jel prohodao , da li uskoro bude operiran novi kuk , moguće posljedice , koliko ima djece da li je gey

  • Antun Serdar 14.06.2021.

    I onda kažu da naši stadioni nisu sigurni

  • 14.06.2021.

    Corona sto posto samo što se neće reći javno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare