To je to što me zanima!

Engleski navijači nosili fotografiju Ratka Mladića?

Tabloid Kurir je pozivajući se na britanski Daily Star objavio da su engleski navijači dočekali hrvatske igrače s fotografijom Ratka Mladića
Vidi originalni članak

Tabloid Kurir objavio je pozivajući se na britanski Daily Star da su navijači Engleske na Wembleyu dočekali reprezentativce Hrvatske noseći fotografiju Ratka Mladića. Namjera im je bila isprovocirati hrvatske igrače. Daily Star je navodno u srijedu objavio sliku haškog optuženika i savjetovao navijačima da izrežu tu sliku i ponesu na stadion jer bi to bio odličan pritisak na Hrvate. Britanski tabloid je navodno također preporučio navijačima da skandiraju Srbiji i četničkim generalima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Torcida Brda 22.11.2007.

    hahaha koje noobine isprasilo ih................

  • Hacker-ri 22.11.2007.

    Dobar im pritisak :) Bio je cisto pozitivan, ako neznaju da \"dispet\" Hrvata javlja provokacija, crnac koji pjeva na neraspoznatljivom hrvatskom HIMNU, to sta pljuju po nama, uhicuju nam tajnika, blate nas !!! Sta misle da smo psihicki tako slabi? ! Jadni su ti Englezi, ali od rodaka koji radi tamo znam da su uvijek ( nebitno o znanju i obrazovanju) stavljali sebe iznad svih !!! Totalno jadan narod !

  • krizantema 22.11.2007.

    kak su neupuceni ti englezi...pa sam su trebali skandirat pola milanovicu pola sanaderu i odma bi bilo frke

Komentiraj...
Vidi sve komentare